Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ (Σκακιστικό Τμήμα): Καλή αρχή με Αγιασμό, καλωσορίσματα κι ανακοινώσεις. "Abacus & Chess Pieces"; Opening Ceremony in the Club for the new season (first meeting). "ABACO E PEZZI DI SCACCHI": Apertura annuale: primo imcontro con …benedizione!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Tο Σάββατο 05-10-2019 έλαβε χώρα ο αγιασμός του συλλόγου μας και το καλωσόρισμα των μικρών και μεγάλων μας φίλων στη νέα σεζόν 2019-2020.
Μας τίμησε με την παρουσία τους η πλειοψηφία των νεαρών αθλητών, αλλά και των γονέων του ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί. Η εκδήλωση έγινε, σύμφωνα με την πρόσκλησή μας, στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, όπου διεξάγονται και οι προπονήσεις μας, που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Ο πατήρ Ιωάννης ήταν ξανά κοντά μας, τέλεσε τον αγιασμό και έδωσε ευχές για μια δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσαν για το προπονητικό πρόγραμμα του συλλόγου μας, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και ευχόμενοι μία επιτυχημένη και ευλογημένη νέα χρονιά.
Όπως ενημερώσαμε και κατά τον αγιασμό μας, οι προπονήσεις του συλλόγου θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί. Σας περιμένουμε!
Ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες για όλους τους φίλους του Συλλόγου!! 

ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
(ΓΓ ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ)






Δεν υπάρχουν σχόλια: