Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Σκάκι Παίδων - Κορασίδων: Με ήττα καρμπόν απο την Ευβοϊκή ο ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ στο Ομαδικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΣΕ 2019 . Scacchi giovanili: Sconfita per “Abaco E Pezzi” nel 1o giro del campionato giovanile (a Squadre) di periferia (TESSSE 2019).


Με το βαρύ 5 – 0,5 σε βάρος μας ξεκίνησε το εφετινό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων τής Περιφέρειάς μας. 
Ο αγώνας με την πρωταθλήτρια Ευβοϊκή είχε πολλά στοιχεία ομοιότητας με την περσινή μας συνάντησι, το τελικό "score", το ότι πάλι παίξαμε χωρίς παίκτη σε μία σκακιέρα, το ότι πάλι νίκησε ο Βασίλης ΜΙΧΑΛΗΣ στην δεύτερη, αλλά οι διαφορές (το γεγονός πως παίξαμε εντελώς απροπόνητοι, εκτός έδρας, και το κυριότερο, ότι ήμασταν λιγότερο ανταγωνιστικοί) καθιστούν το αποτέλεσμα μάλλον φυσιολογικό και την ήττα μας βαρύτερη.

 Για τις διαφορές δυναμικότητας και εμπειρίας σαφώς υπέρ της αντίπαλης ομάδος έχουμε ξαναγράψει, αλλά είναι μάλλον ανεπίτρεπτο από την μεριά μας να παίζουμε στην Χαλκίδα εναντίον της πρωταθλήτριας ομάδας …με παίκτη λιγότερο!?

Η ευθύνη για την ήττα βαραίνει την διοίκησι και το προπονητικό "team", τα παιδιά, όλα και όχι μόνο ο Βασίλης που σημείωσε τον βαθμό της τιμής, είναι άξια συγχαρητηρίων για την φιλότιμή τους προσπάθεια.


Τα αναλυτικά αποτελέσματα στις 6 σκακιέρες:
  1. ΤΣΟΤΡΑΣ Ι. - ΛΟΥΚΕΡΗΣ Παναγιώτης 1-0
  2. ΜΠΑΣΙΝΑΣ Γ - ΜΙΧΑΛΗΣ Βασίλης  0-1
  3. ΖΙΩΜΑΣ Κ. - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Αντώνης 1-0
  4. ΘΗΡΑΙΟΣ Ρ. - ΜΕΡΚΑΤΗΣ Ραφαήλ 1-0 (άνευ αγώνος)
  5. ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΟΥ Ι. - ΚΑΛΛΙΓΩΣΗ Μαρία  1-0
  6. ΚΟΛΟΥΤΣΟΥ Ε. - ΚΑΛΛΙΓΩΣΗ Δέσποινα 1-0
               
   [ Ο Βασίλης Μιχάλης (σε πρώτο πλάνο, με τα λευκά κομμάτια) με ωραία νίκη στην 2η σκακιέρα έδωσε και πάλι τον ...πόντο της τιμής στην ομάδα μας! ]
...   
Επόμενος 2ος Γύρος την προσεχή Κυριακή στην Λιβαδειά με την ομώνυμη ομάδα.
 ..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: