Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Άβαξ και Πεσσοί: ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Με επιστροφή του Σκακιστικού Τμήματος ...στα θρανία του 4ου Γυμνασίου!?). Ανακοίνωση. “Abaco Ε Pezzi di Scacchi”: Annuncio di inizio lezioni/alenamenti 2018. “Abacus and Chess Pieces”: Beginning of lessons announcement.

Ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξι μαθημάτων/προπονήσεων του Σκακιστικού Τμήματος του Συλλόγου μας για το εφετινό αγωνιστικό έτος 2018-2019. Όπως θα διαβάσεται στην παρακάτω ανακοίνωσί μας, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο και οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ επίσημα απο το μεθεπόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Σεπτεμβρίου 2018.  Πριν απο αυτό, ένα σχόλιο:
Η αλλαγή της έδρας την οποία επιχείρησε πέρυσι το Τμήμα του Συλλόγου μας στον Καράμπαμπα (βλ. την ανακοίνωσι του περασμένου Οκτωβρίου), είχε αρνητική εξέλιξι. Πρίν καλά καλά συμπληρωθή το επτάμηνο, εμφανίσθηκαν κάποια περίεργα προβλήματα που αφορούσαν την σχέσι της Διοίκησης του Συλλόγου μας με την Ιδιοκτησία του οικήματος. Και παρά τα αρχικώς συμπεφωνηθέντα στο Παραχωρητήριο (περί ετήσιας χρήσης της αίθουσας) υπήρξε μια ανεξήγητη υπαναχώρησι των ιδιοκτητών, που μας ανάγκασε να τα “μαζέψουμε” άρον-άρον και να ξαναμετακομίσουμε ματαιώνοντας -όπως είναι φυσικό- όλα τα σχέδιά μας...
Δέν είναι η πρώτη φορά που έχουμε την σχετική εμπειρία (βλ. π.χ. πώς ψαχνόμασταν προ 8 ετών μετά απο μια ανάλογη -αλλά ηπιότερη- "έξωσι"). Και αυτό θα συμβαίνει όσο δεν καταφέρνουμε να αποκτήσουμε ιδιόκτητη αίθουσα.
Αλλά, δόξα τω Θεώ! Το ανέκαθεν φιλόξενο σχολικό συγκρότημα του 4ου Γυμνασίου/Εσπερινού Γενικού Λυκείου μας ξανααγκάλιασε!
Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους (βλ. Σχολική Επιτροπή), και ειδικά τους 2 Διευθυντές των εν λόγω Σχολείων και ευχόμαστε ολόψυχα:
Καλή Χρονιά και Καλή Αρχή!

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ . ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Έναρξη Μαθημάτων Σκακιού

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα και οι προπονήσεις για τη νέα σκακιστική περίοδο 2018-2019, θα αρχίσουν απο το μεθεπόμενο Σάββατο, 15.09.2018 στην έδρα 
του συλλόγου, 4ο Γυμνάσιο / Εσπερινό ΓΕΛ Χαλκίδος, (Πάροδος 28ης Οκτωβρίου, Χαλκίδα).
 
(Η κατανομή των ΤΜΗΜΑΤΩΝ καθώς και οι ακριβείς ΩΡΕΣ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ θα ανακοινωθούν σύντομα στο Ιστολόγιο).


Εκ της Διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: