Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

"Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί": Νέα νίκη στην νέα έδρα για το Κύπελλο ΤΕΣΣΣΕ 2018. Abaco e Pezzi: Nuova (ed ultima?) vittoria (3-1 contro Tebe in casa) nella sede che ...fa paura!?


Έδρα φόβητρο πάει να αποδειχθή η νέα έδρα του Σκακιστικού Τμήματος του Συλλόγου μας, αφού καί στον αγώνα Κυπέλλου (2ος γύρος) η (πάντα νεανική) ομάδα μας νίκησε την ομάδα της Θήβας με 3-1.
Πρόκειται για την χθεσινή συνάντησι στον Καράμπαμπα, κατα την οποία η επιλογή της αντίπαλης ομάδας να κατεβάσει την παιδική της ομάδα απέναντι στην κατα τα 3/4 εφηβική δική μας (Χρήστος & Βασίλης Μιχάλης, Νίκος Μπεληγιάννης: άπαντες νίκησαν), δέν άφηνε πολλά περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα.
Τώρα, μετά και το αποτέλεσμα του άλλου ημιτελικού αγώνα στην Άμφισσα, όπου η Ευβοϊκή απέσπασε ισοπαλία-πρόκρισι απο την τοπική ομάδα, (2-2. αλλά με ευβοϊκές νίκες στις πρώτες σκακιέρες), το εφετινό Κύπελλο στο σκάκι στην Στερεά Ελλάδα γίνεται (για μια ακόμη φορά) χαλκιδαίικη υπόθεσι, αφού στον Τελικό θα έχουμε το (πρωτοφανές!) ζευγάρι: Ευβοϊκή Ε.Σ. - Α.Ε. Κέντρο "ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ"!
Στον αγώνα αυτόν (οι λεπτομέρειες μένει να αποφασιστούν απο τους αρμοδίους εντός της εβδομάδος) το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι βεβαίως η Ευβοϊκή, (εφετινή Πρωταθλήτρια και περσινή νταμπλούχος), αλλά είναι λίαν αξιοσημείωτο απο την μεριά μας, το γεγονός οτι αυτή η συμμετοχή της ομάδας μας, του ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, στον Τελικό του Κυπέλλου της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Στερεάς Ελλάδος 2018, συνιστά ένα νέο ιστορικό ρεκόρ στον θεσμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: