Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. AEK Abaco E Pezzi: Nuove entrate nel Consiglio d' Amministrazione del Club.

Άνεμος ανανέωσης στην νέα διοίκησι του συλλόγου μας! Με δύο νέα πρόσωπα στην σύνθεσι του Δ.Σ. του ολοκληρώθηκαν προχθές οι εκλογικές διαδικασίες τού Αθλητικού-Εκπολιτιστικού Κέντρου Άβαξ και Πεσσοί. Δύο νέοι άνθρωποι, ο Θανάσης Κονταξής, 27 ετών Δικηγόρος (στην θέσι του Γενικού Γραμματέα!), και η Κωνσταντίνα Χανιά 25 ετών Τελειόφοιτος Φαρμακευτικής, προσετέθησαν στην επταμελή ηγετική ομάδα και αναμένεται εμπλουτίζοντας με τον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητά τους την εμπειρία των υπολοίπων μελών, να συμβάλουν ακόμα πιο δυναμικά και καρποφόρα στην δημιουργική πορεία τού ήδη δεκαετούς συλλόγου μας. Καθώς μάλιστα η αγάπη τους για το σκάκι δεν είναι μόνο πλατωνική (όντας καί ο Θανάσης καί η Κωνσταντίνα ενεργοί αθλητές τού αθλήματος) είναι λογικό να αυξάνονται οι προσδοκίες για περαιτέρω ευδοκίμησι και επιτυχία του Σκακιστικού Τμήματος.
Απο την άλλη, ο υποφαινόμενος επιβεβαιώθηκε εκ νέου στην θέσι του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, γεγονός που του προσδίδει -όπως και την πρώτη φορά -- επιπλέον αισθήματα ικανοποίησης και ευθύνης. Είναι ευκαιρία μέσω του Ιστολογίου να εκφράσει θερμές ευχαριστίες όχι μόνο προς τους απελθόντες απο το προηγούμενο σχήμα φίλους, Παναγιώτη Ντούρα και Θανάση Κανάσαρο, αλλά και προς όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου για την ανανεούμενη κάθε φορά εμπιστοσύνη τους.
Τέλος, δεν θα παραλείψει να συγχαρεί εκτός απο τους στην αρχή αναφερθέντες δύο φερέλπιδες, καί τους άλλους 4 παραμένοντας στενούς συνεργάτες του ( Δημήτρη Κακάτσο Αντιπρόεδρο, Ευρυβιάδη Κωνσταντινίδη Ταμία, Ζωή Κωνσταντινίδου Μέλος και Δημήτρη Προβελέγγιο Μέλος) για την επανεκλογή τους.
Καλή θητεία, λοιπόν! Σύν Θεώ!

Αλέξανδρος ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ
Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ
................................................................................



ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: