Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Τρίτη ήττα, τέταρτη θέση στο Περιφερειακό Εφήβων. Terza sconfitta nel 3o giorno, al Campionato Regionale Giovanile a squadre 2017 (2-4 contro Livadia).

Με μια σχετικά καλή εμφάνισι, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα για το σκακιστικό μας τμήμα ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή το «Περιφερειακό Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων ΤΕΣΣΣΕ 2017». Η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ παίζοντας στην Χαλκίδα (πρώτη επίσημη αγωνιστική συνάντησι στην νέα μας έδρα?!), έχασε με 4-2. Με το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέσι στην γενική βαθμολογία και την τελική κατάταξι, από την τέταρτη και τελευταία. Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η Ευβοϊκή.

Νίκες για την ομάδα μας (που παρουσίασε την ίδια σύνθεσι στις έξι σκακιέρες με εκείνη του 1ου γύρου) σημείωσαν οι Βασίλης ΜΙΧΑΛΗΣ και Άγγελος ΒΙΤΑΛΗΣ.
Για τις μέτριες εμφανίσεις και το κακό αποτέλεσμα στην κατάταξι (η τελική θέσι είναι μία από τις χειρότερες στην οκταετία του θεσμού για τον σύλλογο μας), καταλογίστηκαν οι ευθύνες στην μεριά των αρμοδίων (αρχηγών και προπονητών) της ομάδας και διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων η αρνητική συμβολή της συγκυρίας με την αλλαγή της έδρας και την σχετική καθυστέρησι στην έναρξι των συστηματικών προπονήσεων των αθλητών μας.
Του χρόνου καλύτερα!
...



Δεν υπάρχουν σχόλια: