Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Με Ήττα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων ΤΕΣΣΣΕ 2017. “Abaco E Pezzi Di Scacchi”; Sconfitta pesante al 1o giorno al Campionato Regionale Giovanile a squadre 2017 (5,5-0,5 contro Evvoiki).

Με ήττα για το σκακιστικό τμήμα του συλλόγου μας ξεκίνησε σήμερα το πρωί το εφετινό Περιφερειακό Ομαδικό Παίδων Στερεάς Ελλάδος.  Μια ήττα μάλιστα με 5,5-0.5 εκτός έδρας , από την Ευβοϊκή (την περυσινή πρωταθλήτρια στην κατηγορία ανδρών), περισσότερο βαριά από ό,τι ενδεχομένως ανεμένετο και πιο διευρυμένη από ό,τι διαφαινόταν κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Δυο κερδισμένες θέσεις για τους παίκτες μας στις μικρές ηλικίες των αγοριών και κοριτσιών (Κ-10 και Κ-12), χάθηκαν αιφνιδιαστικά στο φινάλε από απειρία και βιασύνη.
Αυτό έπαιξε καθοριστικά ρόλο για την εξέλιξη της συνάντησης. Η ψυχολογία διαταράχθηκε σε βάρος μας και το αποτέλεσμα δεν μας ...πολυευχαρίστησε.
Χάθηκε ακόμα και ο μισός βαθμός ισοπαλίας στην σκακιέρα 3, καθώς δεν αποδεχθήκαμε την σχετική πρόταση των αντιπάλων.

Κατα τα άλλα, κρατάμε στα απολύτως θετικά (εκτός από την ισοπαλία του Χρήστου Μιχάλη  στην α΄ σκακιέρα εναντίον του ισχυρότατου  Παναγιώτη Λουκόπουλου) την μαχητική αγωνιστική συμπεριφορά όλων και το εξαίρετο ήθος –σήμα κατατεθέν- της ομάδας μας.

Η σύνθεση ανα σκακιέρα - αποτελέσματα:

Σκακιέρα 1:  Χρήστος ΜΙΧΑΛΗΣ 0,5 (Μ με ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ)
Σκακιέρα 2:, Βασίλης ΜΙΧΑΛΗΣ  Ήττα (Λ με ΤΣΟΤΡΑ)
Σκακιέρα3:, Άγγελος ΒΙΤΑΛΗΣ  Ήττα (Μ με ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ)
Σκακιέρα 4: Ραφαήλ ΜΕΡΚΑΤΗΣ  Ήττα  (Λ με ΜΠΑΝΤΕΚΑ)
Σκακιέρα 5: Ελένη ΜΕΤΑΞΑ Ήττα (Μ με ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)
Σκακιέρα 6: Νάσια ΚΟΦΙΤΣΑ  Ήττα  (Λ με ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)
Επόμενος αγώνας στην Θήβα (πάλι εκτός έδρας…) εναντίον τού εκεί  Σκακιστικού Ομίλου.


Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: