Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σκακιστική Εβδομάδα Λήξης. Culture and Athletic Club: “Abacus And Pieces”: Press release “2007-2017. Events for the 10 Years”. Abaco E Pezzi: Annuncio Stampa: “Settimana culturale-scacchistica 2017”.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΗΞΗΣ

Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός  Σύλλογος υπο την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ» εορτάζοντας τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του σχεδίασε μια σειρά απογευματινών εκδηλώσεων πολιτιστικού-σκακιστικού χαρακτήρα για το κλείσιμο του εφετινού εκπαιδευτικού έτους, κατά την τελευταία εβδομάδα του τρέχοντος μηνός.

Αρχής γενομένης με την ετήσια συνεστίαση του συλλόγου (Παλαιό Πηγαδάκι, ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Ιουνίου), ακολουθούν μία διπλή διάλεξη (Εστία Γνώσης, ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ 19 και 21 Ιουνίου 6:30μμ ) με εισηγητή τον ΔΜ Κωνσταντίνο Μουτούση, ένα σεμινάριο διαιτησίας (Εστία Γνώσης, 22 και 23 Ιουνίου 6:15μμ) με εισηγητή τον  ΔΔ Μιχαήλ Πρεβενιό και ενδιαμέσως (ΤΡΙΤΗ, 20 Ιουνίου 8:00μμ) μία φιλολογική ομιλία με θέμα «Ο άβαξ, οι πεσσοί και …στο βάθος ο Παλαμήδης» πάλι στην Εστία Γνώσης της Χαλκίδας, με εισηγητή τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Σοϊλεμέζη.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες και όχι αποκλειστικά στα μέλη ή τους αθλητές του συλλόγου.                                                                                                                                                                                   

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο  του ΔΟΑΠΠΕΧ, κα Λίλιαν Ζλακώνη, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων της Εστίας Γνώσης στο Κόκκινο Σπίτι.



Ζωή Κωνσταντινίδου

(Γ.Γ. Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ)

1 σχόλιο:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Δύο σημαντικές παραλείψεις στο Δ.Τ. μας για τις οποίες ίσως υπάρξη και επιπλέον ανάρτησι:
1. Στην Συνεστίασι της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18 Ιουνίου, θα συμπεριλαμβάνονται απονομές και βραβεύσεις σε μέλη και αθλητές μας.
2. Στην Ομιλία της ΤΡΙΤΗΣ 20 Ιουνίου θα γίνει εκτενής αναφορά στο ΣΗΜΑ (καί το γνωστό Σκακιστικό καί το Πολιτιστικό)! Αναλυτικότερη εκ των πραγμάτων, αναμένεται η παρουσίασι του Νέου Πολιτιστικού Σήματος του συλλόγου.
3. Δεν συμπεριλάβαμε την πληροφορία-ανακοίνωσι για την αποχαιρετιστήρια συνάντησί του Σκακιστικού Τμήματος: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Ιουνίου μετά τις 12:00 θα διεξαχθή Φιλικό Τουρνουά Συνεταιρικού Σκακιού (Double Chess) με χρόνο Rapid και με ελεύθερη συμμετοχή!!