Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Η «Πρόσκλησιη» των διοργανωτων για το εφετινό σκακιστικό Διεθνές Τουρνουά στην Ικαρία. Torneo Internazionale Open "Ikaria 2016": un Invito.

Από τους διοργανωτές του παραδοσιακού πια Τουρνουά Ικαρίας (του χρόνου θα κλείση 40 χρόνια!) λάβαμε μια πρόσκλησι. Συμμετοχής στις εφετινές Σκακιστικές Εκδηλώσεις «Ίκαρος 2016» που θα διεξαχθούν στον Άγιο Κήρυκο κατά το ενδεκαήμερο 9-19 Ιουλίου. [Το Διεθνές Ανοικτό Τουρνουά συγκεκριμένα, απο 11 έως 18 Ιουλίου].
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό εφέτος η διάλεξι και η αυξημένη συμμετοχή του γρήγορου σκακιού (ράπιντ).
Την πρόσκλησι αναρτώντας την στο ιστολόγιο, την απευθύνουμε κι εμείς στους φίλους (αλλά και με ιδιαίτερη θέρμη, όπως πάντα, καί στους αθλητές του Συλλόγου μας) και ευχόμαστε στους ρέκτες σκακιστές/διοργανωτές του κόκκινου νησιού Καλή Επιτυχία



Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις Διεθνείς Σκακιστικές Εκδηλώσεις «Ίκαρος 2016» που θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου από 9 μέχρι 19 Ιουλίου, με το εξής πρόγραμμα:
Διάλεξη (για γρήγορο σκάκι):           Σάββατο                9/7,         7.00 μ.μ.
Ράπιντ Ανδρών:                                   Σάββατο                9/7,         8.00 μ.μ.
Ράπιντ Γυναικών:                                                Σάββατο                9/7,         8.00 μ.μ.
Ράπιντ Νέων:                                        Σάββατο                9/7,         8.00 μ.μ.
Ράπιντ Βετεράνων:                              Σάββατο                9/7,         8.00 μ.μ.
Μεσογειακό Ομαδικό Ράπιντ:           Κυριακή                10/7,       7.00 π.μ.
Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά:               Δευτέρα  11/7        μέχρι      Δευτέρα 18/7
Παράλληλες Εκδηλώσεις:                   Δευτέρα  11/7        μέχρι      Δευτέρα 18/7
Τελετή Λήξης – Απονομές:                Τρίτη                      19/7        2.00 μ.μ.
(το ακριβές πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων, εμπεριέχεται στις σχετικές αναλυτικές προκηρύξεις).
Το προσφερόμενο πακέτο φιλοξενίας των παικτών, το οποίο είναι όπως κάθε χρόνο συμπιεσμένο αφού ο Δήμος Ικαρίας συμμετέχει στις δαπάνες με ποσοστό 20%, αναγράφεται στις αναλυτικές προκηρύξεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για 4 παίκτες της ομάδας σας, οι οποίοι θα επέλεγαν διαμονή σε τετράκλινο, το κόστος από 9 μέχρι 19 Ιουλίου με την προβλεπόμενη έκπτωση είναι μόλις € 180 κατ’ άτομο.
Επιπλέον έκπτωση € 10 κατ’ άτομο παρέχεται σε όσους προκαταβάλουν το ποσό για το πακέτο φιλοξενίας μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016. Η επιπλέον έκπτωση διαμορφώνεται στα € 20 κατ’ άτομο και παρέχεται σε όσους προκαταβάλουν το ποσό για το πακέτο φιλοξενίας μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (ουσιαστικά χαρίζεται μία διανυκτέρευση).
Η χορηγός ναυτιλιακή εταιρεία Hellenic Seaways (https://hellenicseaways.gr/) προσφέρει και εφέτος έκπτωση 50% στα εισιτήρια των παικτών προς και από την Ικαρία, καθώς και έκπτωση 30% στο ναύλο των οχημάτων τους.
Ενδεικτικές τιμές εισιτηρίων (μετά την έκπτωση 50%):
Οικονομική Θέση (Κατάστρωμα): 19,00 ευρώ
Αριθμημένη Θέση (Αεροπορικού τύπου): 24,00 ευρώ
Αριθμημένη Θέση (Αεροπορικού τύπου – Α' θέση): 27,00 ευρώ
Δεδομένων και των χαμηλών τιμών διατροφής, οι συνολικές δαπάνες για αυτές τις δέκα ημέρες είναι σχετικά μικρές.
Ο Δημήτρης Καπαγιαννίδης (6947-829772) και η Άντζελα Σιάκα (6977-730286) θα σας λύσουν με προθυμία κάθε απορία σας. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μέσω του e-mail: ikaroschess@gmail.com.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να επισπευτείτε το νησί μας για να αγωνιστείτε στα τουρνουά μας, να γνωρίσετε την ιστορία και τις ομορφιές του τόπου μας και να περάσετε αξέχαστες διακοπές!
Σας περιμένουμε! 
Για το Δ.Σ. του Σ.Ο. Ικαρίας
Ο Πρόεδρος                                                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Μωραΐτης                                                                                             Κοσμάς Κέφαλος                
e-mail: gmor05@yahoo.com                                                            e-mail: kosmaskefalos@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: