Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Το πέρασμα του “Νέου Παλαμήδη» από το … Ικάριαμ. Un giocatore inattivo con il nome “Neospalamedes” su Ikariam (e le caratteristiche del suo conto). The player “neospalamedes” in the Ikariam (world Epsilon in the Greek server) and the closing of his account.

Το ιστολόγιο Νέος Παλαμήδης δεν έχει μεγάλη σχέση (πέραν των 2-3 μέχρι τώρα αναρτήσεων) με το διαδικτυακό παιχνίδι Ικάριαμ, αλλά ο εκεί (και συγκεκριμένα στον κόσμο "Έψιλον") παίκτης με το όνομα "neospalamedes" έχει!

Όχι, ο εν λόγω λογαριαςμός δεν ανήκει στον υποφαινόμενο διαχειριστή του συνονόματου ιστολογίου. Αλλά στον μικρότερο από τους γιούς του! Και για να είμαστε ειλικρινείς φτιάχτηκε και ξεκίνησε (προ 4ετίας!?) με τον Πάρι, αλλά τον τελευταίο καιρό τον συνδιαχειρίστηκε ευκαιριακά και ο μπαμπάς!

 Έ, λοιπόν, ο εν λόγω λογαριασμός αν δεν κλείση, οπωσδήποτε δέν πρόκειται να συνεχίση να έιναι ενεργός. Άλλωστε τους τελευταίους μήνες του 2014 και σχεδόν όλο το 2015 είχε στην πράξι αδρανοποιηθή. Ο προαναφερθείς κύριος κάτοχος και διαχειριστής του είχε προ πολλού χάσει το ενδιαφέρον του. Έτσι ήρθε η ώρα να μείνει παρατημένος, μία ασήμαντη λεπτομέρεια ενός πάλαι ποτέ δημοφιλούς παιχνιδιού, που όπως έχουμε έγκαιρα αναφέρει, έχει ούτως ή άλλως από τριετίας πάρει την κάτω βόλτα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σαν ύστατο αποχαιρετισμό ας καταγράψουμε συνοπτικά τα κύρια χαρακτηριστικά του λογαριασμού και μαζί κάποιες ιδιαιτερότητες σχετικές και με τις προτιμήσεις του νεαρού παίκτη.


ΣΥΜΜΑΧΙΑ 
[ΜΚΔ] Aρχαία Μακεδονία
Ημέρα ίδρυσης: 18.11.2008
Μέλη: 59
Σύντομη περιγραφή: «Γενναίος, δεν είναι αυτός που αγωνίζεται επιδέξια αλλά αυτός που ενεργεί ομαδικά και κρατάει σταθερά τη θέση του στο πεδίο της μάχης.» ...Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει...
Τοποθέτηση: 7 (324,007,680)
ΠΟΛΕΙΣ 
1. Dragons town ( πρώτη πόλι που ιδρύθηκε και Πρωτεύουσα ). Στο νησί Neycuios [87:60]
2. Νέα ΡΩΜΗ . Στο νησί Acheytia [37:11]
3.Omerica Terra. Στο νησί Worayos [91:59] ; 
4. ΑΕΚ Βασιλεύουσα. (Αρχικώς "Βασιλεύουσα"). Στο νησί  Ranuios [90:60] ;
5. Μηκύναι.  Kotios [96:58] ;
6. SPARTA This is.  Στο νησί  Wootios [37:10] ;
7. Νέαι ΑΘΗΝΑΙ. Garauos [33:17] ;
8. CDU Australia. Στο νησί  Gidios [63:43] ;
9. Forge Of Empires. Neycuios [87:60] ;
10. Palamedes Eubea. Στο νησί Kucios [36:15] ;
11. Minecraft. Στο νησί Tyruos [96:57] ;
Η μεγαλύτερη πόλι της "Αυτοκρατορίας" τού Neospalamedes είναι επιπέδου 33 (Νέα ΡΩΜΗ και Dragons Town), ενώ η μικρότερη έχει επίπεδο 17 (Minecaft).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
Στην κατηγορία "Συνολικό αποτέλεσμα της κατάταξης!" ο  λογαριασμός βρίσκεται στις Θέσεις 1201-1250.




Ακριβέστερα, με τον λεπτομερή συνυπολογισμό των υπόλοιπων δεικτών στις σχετικές υποκατηγορίες, ο παίκτης με το όνομα Neospalamedes
(NeosPalamedes ΜΚΔ )
κατατάσσεται  αυτήν τη στιγμή στην θέσι 1213 ( βαθμοί: 3,605,269) ανάμεσα στους ενεργούς και μή παίκτες του ελληνικού Ικάριαμ. Στον "κόσμο" Έψιλον.

Εντάξει, ασήμαντες λεπτομέρειες όλα αυτά για ένα ήδη παρατημένο άυλο σκουπίδι,
ένα σε λίγο ολότελα ξεχασμένο ψηφιακό ίχνος μέσα στο χάος ενός ιντερνετικού μικρόκοσμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: