Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Ένα ντοκιμαντέρ κατά του Ισλαμοφασισμού. ”ISIS vs Christ”: a touching documentary from the RT (Russia Today, TV Network); like a christian answer to the Islamofascism.Un toccante documentario di RT; come risposta cristiana all’ Islamofascismo di ISIS.Το ντοκυμαντέρ με τον τίτλο «Ισλαμικό Κράτος κατά του Χριστού» (ISIS vs Christ), εκδόθηκε προ μηνών αλλά προβλήθηκε και πρίν λίγη ώρα στο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι “Russia Today”. Αναφέρεται σε μια περίπτωσι μαζικής εκτέλεσης χριστιανών μέσω αποκεφαλισμού από τους ακραίους ισλαμιστές, του δαιμονικού αυτού φαινομένου που εσχάτως μέσω τρομοκρατικών ενεργειών τυφλού μίσους απειλεί και την Δύσι.
Το συγκεκριμένο περιστατικό στο ντοκιμαντέρ αφορά στην εκτέλεσι 21 Αράβων στην Λιβύη. Από ένα μικρό αιγυπτιακό χωριό οι άνθρωποι αυτοί είχαν πάει στην Λιβύη για αναζήτησι δουλειάς. Το μόνο έγκλημά τους ήταν ότι ήσαν χριστιανοί! Αυτός ήταν κι ο λόγος που οι εκεί ισλαμοφασίστες του ISIS τους απήγαγαν στις αρχές του 2015, και αφού τους κράτησαν για 1,5 μήνα και δεν μπόρεσαν να τους εξισλαμίσουν, τους αποκεφάλισαν για παραδειγματισμό.
Πίσω στο μικρό χωριό, η κοινότητα των χριστιανών Αράβων βρίσκει παρηγοριά και δύναμι απο το πώς η πίστη των μαρτύρων αυτών παρέμεινε ισχυρή μέχρι το τέλος
 

ISIS vs Christ (RT Documentary) https://www.youtube.com/watch?v=Bc7z1zANE5A
(ΣΗΜ. : Με αγγλικούς υπότιτλους. Δυστυχώς δεν το έχουμε βρή ακόμα μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: