Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί: Νικηφόρο ξεκίνημα η εφηβική ομάδα, στην Θήβα! “Abaco E Pezzi”: vittorioso esordio per la squadra giovanile, a Tebe (Campionato regionale 2015).

Με μια απρόσμενη έστω και δύσκολη εκτός έδρας νίκη συνοδεύθηκε το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του σκακιστικού τμήματος του «Αθλητικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Άβαξ Και Πεσσοί» για την νέα σαιζόν!
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Ανατ. Στερεάς, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η κλήρωσι του α΄ γύρου, μας έφερε αντιμέτωπους με την ομάδα του Σ. Ο. Θήβας. Το τελικό αποτέλεσμα 3 – 2,5 υπέρ μας, οριακό όσο και δίκαιο, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι επιτεύχθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς δεύτερο κορίτσι στην σύνθεσι (κενή η 6η σκακιέρα) και δέχθηκε την προβλεπόμενη ποινή (αφαίρεσι μισού βαθμού).
Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι διεξήχθη μια πολύ ενδιαφέρουσα και μαχητική συνάντησι μέσα στα πλαίσια του εύ αγωνίζεσθαι, και επομένως όλα τα παιδιά δικαιούνται συγχαρητήρια για την καλή προσπάθειά τους.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ανα σκακιέρα)

ΘΗΒΑ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ  2,5 – 3
Κολοβός Γεώργιος – Σοϊλεμέζης Γεώργιος  0-1
Σουλιώτης Κων/νος – Μιχάλης Χρήστος/Παν. 0-1
Κοροβέσης Δημ./Απόλ. – Μιχάλης Βασίλειος  0,5 – 0,5
Ζαχαρίου Παναγώτης – Βιτάλης Άγγελος  0-1
Καλογερίδου Ιωάννα – Μεταξά Ελένη 1 -0
Πλιακοστάμου Σοφία – Γ. Σ.    1-0  (άνευ αγώνος)


Πάντως με το αποτέλεσμα αυτό ο «Άβαξ Και Πεσσοί» βάζει υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο, το πιθανότερο χάλκινο, μιας και για εφέτος διαφαίνεται η ανωτερότητα της Ευβοϊκής κατά πρώτο λόγο, αλλά και της πληρέστερης εφηβικής ομάδας του Σ.Ο. Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: