Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί: Ήττα για την εφηβική ομάδα, στον β΄ γύρο του Περιφερειακού. Abaco E Pezzi: Sconfitta in casa al 2º turno per la squadra giovanile (Campionato regionale 2015).

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην Θήβα την περασμένη Κυριακή, η εφηβική ομάδα του Άβαξ και Πεσσοί δεν είχε την ίδια συνέχεια στο Περιφερειακό Ομαδικό. Εχθές Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στον εντός έδρας αγώνα μας με την (πανίσχυρη από πέρυσι) Ευβοϊκή δεν κατάφερε να αντιτάξη την ανάλογη αντίστασι και ηττήθηκε δίκαια με το καθαρό 1,5 – 4,5.

Επρόκειτο όμως μια μάλλον αναμενόμενη ήττα, με δεδομένη την εμφανή ανωτερότητα του αντιπάλου. Την νίκη γοήτρου για την ομάδα μας την σημείωσε με όμορφο συνδυασμό ο Άγγελος Βιτάλης στην Σκακιέρα 4, ενώ μαχητική ισοπαλία απέσπασε ο Στράτος Καλέργιος στην ισχυρότερη 1η Σκακιέρα απέναντι στον ισχυρότερο έφηβο (και όχι μόνο) της αντίπαλης ομάδας.

Η διαφορά δυναμικότητος ιδιαίτερα στις άλλες θέσεις μπορεί να εξηγείται, αλλά δεν μπορεί να μήν μας προβληματίζει. Και από όλα τα παιδιά που πάλεψαν με αξιοπρέπεια στον χθεσινό δύσκολο αγώνα, αλλά και από εκείνα που δεν αγωνίσθηκαν ακόμα, προσδοκούμε ως ομάδα να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να σημειώσουμε στο προσεχές μέλλον εκτός από την άριστη επίδοσί μας στο ήθος και μεγαλύτερη αγωνιστική πρόοδο.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ανα σκακιέρα)


Σκακιέρα 1: Καλέργιος Στράτος – Λουκόπουλος Παναγιώτης 0,5 – 0,5
Σκακιέρα 2: Μιχάλης Χρήστος/Παν. – Μπερμπάτης Αντώνιος 0-1
Σκακιέρα 3: Μιχάλης Βασίλειος – Τσότρας Ιωάννης  0-1
Σκακιέρα 4: Βιτάλης Άγγελος  -Γεωργούλας Ιωάννης 1-0
Σκακιέρα 5: Μπεληγιάννη Αικατερίνη – Μακρυγιάννη Ελένη 0-1
Σκακιέρα 6:  Γραμματικού Στυλιανή – Δαβιώτη Μαργαρίτα  0-1




Δεν υπάρχουν σχόλια: