Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Καί η «Κοινωνία», η «Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών τού Καποδίστρια», «Στον Δρόμο Προς Την Κάλπη». Η προεκλογική συνέντευξι στην ΕΡΤ. Anche l’ intervista del partito “Kinonia” sulla TV nazionale Greca (ERT, 17 Settembre 2015); ‘In Vista Dell’ Elezioni” del 20.09.2015.

To E.ΠΑ.Μ δεν είναι βέβαια η μοναδική φωνή με λόγο πατριωτικό στις αυριανές Εκλογές.




Απομαγνητοφωνώ δύο σημεία απο την προχθεσινή συνέντευξι στην εκπομπή «Στον Δρόμο Προς Την Κάλπη» του Γιάννη Σκάλκου, στην ΕΡΤ:

ΣΚΑΛΚΟΣ: «…Η «Κοινωνία», η «Πολιτική Παράταξη «Κοινωνία», σε ποιο φάσμα κινείται; … Βλέπω ότι προσπαθείτε να συγκεράσετε απόψεις,  τοποθετήσεις και γνώμες από (…) χώρους, που σημαίνει με πατριωτική δόσι αυτή η τοποθέτησι»

Μιχάλης ΗΛΙΑΔΗΣ: «…Το πολιτικό σύστημα αυτή τη στιγμή δεν μας εκφράζει, δεν ανήκουμε σε κανέναν χώρο έτσι όπως τον ορίζει το παλιό πολιτικό σύστημα. Η δική μας προτεραιότητα γι αυτό κι έχουμε άλλωστε σύμβολο και οδηγό μας τον Ιωάννη Καποδίστρια,  είναι ένα άλλο ήθος μια άλλη διακυβέρνησι που να πατάει σε αρχές, σε πολιτισμό, σε παιδεία. Αυτό δεν υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδος. Εμείς ήρθαμε να ξαναφέρουμε την πολιτική του Ιωάννη Καποδίστρια,  αυτός μας εμπνέει και αν μας δώσει ο λαός την δυνατότητα κάποια στιγμή, να κυβερνηθή πάλι αυτός ο τόπος με πολιτική με ήθος. Γιατι αυτό που λείπει από την Πολιτική μας, είναι αυτό.»

ΣΚΑΛΚΟΣ: «…Διαβάζοντας τη ιδρυτική σας Διακήρυξι μού ‘κανε εντύπωσι το γεγονός ότι δεν δέχεσθε ανθρώπους ή τουλάχιστον θα πρέπει να μην έχουν επαφή από του χώρους όπως η Μασωνία ή  χώρους του Αποκρυφισμού (sic). Αυτό, για ποιο λόγο θέτετε έναν τέτοιο φραγμό;»

Μιχ. ΗΛΙΑΔΗΣ:  «…Ο Ι. Καποδίστριας δολοφονήθηκε 1 μήνα μετά την δεύτερη Εγκύκλιο οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έπρεπε να ανήκουν σε Λέσχες ή Στοές. Η Μασωνία είναι κάτι το οποίο έχει σκλαβώσει την πατρίδα μας, ελέγχει σχεδόν όλους τους χώρους, από την μία άκρη μέχρι την άλλη, και επιβάλλει τις πολιτικές  της Παγκοσμιοποίησης. Εμείς είμαστε το μοναδικό Κόμμα, η μοναδική πολιτική παράταξι, που είμαστε εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, γιατι η Παγκοσμιοποίησι είναι ο πνευματικός θάνατος των ανθρώπων. Εμείς πιστεύουμε στην οικουμενικότητα του Ελληνισμού, όχι στην Παγκοσμιοποίησι.»

Για Εθνικό Νόμισμα, για Χρέος, Ευρώ, «ελληνικές» Τράπεζες, ΕΚΤ, εθνικοποίησι ΤτΕ, Διαγραφή/Αποπληρωμή Χρέους, Γ΄ Μνημόνιο, διαγραφή παλιού Πολιτικού Συστήματος, Δημόσιο, Αγροτικό, Μεταναστευτικό-Προσφυγικό κλπ, δήτε και ακούστε μόνοι σας τους κ.κ. Μιχ. Ηλιάδη και Μαν. Βολουδάκη στο βίντεο:

Η προεκλογική συνέντευξη της "Κοινωνίας" στην ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: