Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ε.ΠΑ.Μ. «Στον Δρόμο Προς Την Κάλπη». Η συνέντευξι του Δ. Καζάκη στην ΕΡΤ (16.09.2015). L’ intervista di Dimitris Kazakis sulla TV nazionale Greca (ERT, 16 Settembre 2015). L’ “EPAM” in vista delle Elezioni. Mr D. Kazakis’ interview on ERT TV, just before the National Elections on the 20.09.2015.



Ο Γ.Γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Δημήτρης Καζάκης, σε μια πολύ σημαντική και, κατά την γνώμη μας, επιβλητική εμφάνισι στην εκπομπή «Στον Δρόμο Προς Την Κάλπη» του Γιάννη Σκάλκου, εχθές το βράδυ στην ΕΡΤ.
Εθνικό Νόμισμα, Χρέος, Μνημόνια, Τραπεζοκρατία, Κατοχή, Χάρτινο Χρήμα, Κερδοσκόποι, ΔΝΤ, Κομματοκρατία, Συνεργασίες, Πολιτικοί αντίπαλοι, Εκλογές 2015, Όχι, ΜΜΕ, Σεισάχθεια, Ύφεσι, Ευρώ, Διπλό Νόμισμα, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Διεθνές Δίκαιο, Γ΄ Μνημόνιο, Κρίσι, Λιτότητα, Δημογραφικό Έλλειμα, κ.ά.π. σε μια χειμαρώδη 40λεπτη συνέντευξι όλο νεύρο και κάτω από το Πρίσμα αχρωμάτιστου Πατριωτισμού!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
ΕΠΑΜ - Ο Δ. Καζάκης στην ΕΡΤ2 στις 16 Σεπ 2015

Μερικά αποσπάσματα:
ΣΚΑΛΚΟΣ: -- Τελικά το Ε.ΠΑ.Μ., εσείς πού μέσα στο πολιτικό φάσμα τοποθετείσθε;  
ΚΑΖΑΚΗΣ: «Εμείς είμαστε ένα Μετωπικό σχήμα και έχουμε ανθρώπους που έρχονται καί από την Αριστερά, έρχονται καί από τη Δεξιά.  Το βασικό-βασικό πρόταγμα είναι πατριωτικό. Έχουμε πολύ συγκεκριμένα προτάγματα που μπορούν να μας ενώνουν. Όλα τα άλλα μπορεί να μας χωρίζουν, αλλά αυτά μας ενώνουν:
Ότι πρέπει να γλιτώσει η χώρα και για να γλυτώσει η χώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να διαγράψουμε το χρέος
πρέπει να βρούμε τρόπο να φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωσι, 
για να ανασυντάξουμε την χώρα μας και να την ανοικοδομήσουμε, χρειαζόμαστε ένα Νέο δημοκρατικό Σύνταγμα, επιτέλους να έρθη η Δημοκρατία στον τόπο που την γέννησε, 
και φυσικά να δώσουν λογαριασμό στην Ποινική Δικαιοσύνη όσοι οδήγησαν την χώρα σ’ αυτόν τον χαλασμό

ΣΚΑΛΚΟΣ: -- Η πρωτοτυπία του Ε.ΠΑ.Μ. ;
ΚΑΖΑΚΗΣ: «…Κατορθώσαμε να θέσουμε το θέμα της συζήτησης. Και παρά το γεγονός ότι είμαστε αφανείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων, καθορίζουμε την ημερήσια διάταξι. Αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα συζητούσαμε για εθνικό νόμισμα, για διαγραφή του χρέους
Με ενδιαφέρει να σωθή η Πατρίδα. Αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν μέλλον σ’ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ. Και όχι να σηκωθούν να φύγουν και να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους

ΣΚΑΛΚΟΣ: -- Ποιοι άνθρωποι, από ποιούς χώρους σάς πλαισιώνουν σ’ αυτές τις Εκλογές, κ. Καζάκη; 
ΚΑΖΑΚΗΣ: «Είναι άνθρωποι, (κανονικός κόσμος, όπως τον λέω εγώ), γιατι το Ε.ΠΑ.Μ. έχει μια βασική αρχή: δεν θέλει επαγγελματίες της πολιτικής…»

ΣΚΑΛΚΟΣ: --Ποιο χαρτί μπορεί να τραβήξει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια;
ΚΑΖΑΚΗΣ:  «Για μένα είναι η Βιομηχανία και ο Αγροτικός τομέας. …Καινοτόμες εφαρμογές της Τεχνολογίας… Η χώρα έχει τρομακτικές δυνατότητες… Ατμομηχανή της ανάπτυξης ο αγρότης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: