Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ένστασι και Παραίτησι Συκαρά! «Grexit» ή «Domino effect» στην ΤΕΣΣΑΣ;

Πάνω που λέγαμε να κάνουμε …μεγαλεπήβολα όνειρα συμμετοχής στην Διοίκηση αυτής της καταπληκτικής Συντροφιάς του δακτυλιδιού της ΤΕΣΣΑΣ, αυτής της τόσο καθαρής, συνεργάσιμης, αγαπημένης, γόνιμης και δημιουργικής τοπικής επιτροπής του ελληνικού σκακιού, μας ήρθε κεραμίδα η είδησι της νέας παραίτησης!
Αυτήν τη φορά πρόκειται για τον κ. Γιώργο Συκαρά, ο οποίος πρώτα έστειλε στην ΕΣΟ μια «΄Ενστασι» και εν συνεχεία κοινοποίησε την παραίτησί του.
Μπορεί και σ’ αυτήν την παρίπτωσι να υποπτευόμαστε άλλους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν τον εν λόγω ισχυρό παράγοντα της Ανατολικής Στερεάς (Ο Πρόεδρος του Σ. Ο. της Θήβας αναφέρει σαν λόγο της παραίτησης "την έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των μελών του συμβουλίου στο θέμα που αφορά τον τρόπο και τους χειρισμούς στο ζήτημα των προκρίσεων των σκακιστών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2015."), όμως δεν μπορούμε παρα να παραδεχθούμε ότι η παραίτησί του συνιστά χειρονομία που δείχνει αίσθημα ευθύνης και ηθικά αντανακλαστικά.

Επίκαιρη ερώτησι:
--Πάμε για Grexit ή ή θά ‘χουμε Domino;

...........................................

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ


Επαμεινώνδα 110, Τ.Κ. 32200
Τηλ.: 6978843403
e-mail:isouliotis@thiva.gr

Αριθ.Πρωτ. : 206/15



Αίτηση παραίτησης


Του :   Συκαρά  Γεωργίου
Ταμία του Δ.Σ. της ΤΕΣΣΑΣ

ΘΕΜΑ: «Παραίτηση»
Θήβα  14.6.2015

                                       
ΠΡΟΣ 
Δ.Σ. της ΤΕΣΣΑΣ
Κοιν. : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ
                        ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

                                           
                  Παρακαλώ να δεχτείτε την αίτηση παραίτησής μου από τη θέση του ταμία και του μέλους του Δ.Σ. της ΤΕΣΣΑΣ.
Ως λόγο της παραίτησης σας αναφέρω την έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των μελών του συμβουλίου στο θέμα που αφορά τον τρόπο και τους χειρισμούς στο ζήτημα των προκρίσεων των σκακιστών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2015.
Σας αναφέρω επίσης ότι έχω αποστείλει σχετική ένσταση στο Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
 

                                    
            Με τιμή
    
   Γεώργιος Συκαράς
 

1 σχόλιο:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Και το έγγραφο της ένστασης βρήκαμε:

Αριθ.Πρωτ. : 205/15

Ένσταση
Του : Συκαρά Γεωργίου
Ταμία του Δ.Σ. της ΤΕΣΣΑΣ και Δ/ντη περιφερειακών αγώνων ΤΕΣΣΑΣ

ΘΕΜΑ: «Προκρίσεις»
Θήβα 14.6.2015


ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Κοιν. : Δ.Σ. ΤΕΣΣΑΣ


Ενίσταμαι κατά της απόφασης που έλαβε το Δ.Σ. της ΤΕΣΣΑΣ (19.2015-9.6.15) σύμφωνα με την οποία αναφέρονται οι σκακιστές που προκρίνονται στα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα παίδων-Κορασίδων 2015. Στο σχετικό πρακτικό προκρίνονται οι σκακιστές Γαμβρίλης Λουκάς (Κ-8), Κοροβέσης Δημ.-Απόλλωνας (Κ-10), και Τσότρας Ιωάννης (Κ-12).
Η Ένστασή μου αφορά τον σκακιστή Γαμβρίλη Λουκά ο οποίος είχε λάβει την 3η θέση και επελέγη εις βάρος του Λουκόπουλου Παναγιώτη ο οποίος είχε λάβει την 2η θέση στα ατομικά πρωταθλήματα της ΤΕΣΣΑΣ (Κ-14). Αυτό αντιβαίνει το άρθρο 13 της προκήρυξης.
Ως Δ/ντης των σχετικών αγώνων (άρθρο 7/28.4.15) της προκήρυξης θεωρώ ότι η παραπάνω απόφαση είναι παράτυπη και θίγει το κύρος και την αξιοπιστία των αγώνων.
Γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσετε το ζήτημα με γνώμονα το συμφέρον της Ομοσπονδίας παρακαλώ να εξετάσετε άμεσα την ένσταση μου.



Ο Ενιστάμενος

Γεώργιος Συκαράς