Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κι άλλη Πανελλήνια διάκρισι για τον Πάνο Τζώρτζη στην Κωπηλασία: Πρώτος στο Κανόε-Καγιάκ!! New Gold Medal at the Canoe-Kayak Slalom (Greek Championship 2015) for Panos Georgis.




Μετά από τέσσερες μήνες, νέα μεγάλη επιτυχία για τον Πάνο Τζώρτζη, στο άλλο αγαπημένο του άθλημα, το Κανόε-Καγιάκ! 
Ο 11χρονος ταλαντούχος αθλητής του Α.Ε.Κ. «Άβαξ και Πεσσοί» (από τις πολλές διακρίσεις του μικρού Πάνου στο σκάκι, αναφέρουμε μόνο την πρόσφατη 3η θέσι στο εφετινό Περιφερειακό Σχολικό πρωτάθλημα της ΤΕΣΣΑΣ) την προηγούμενη Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, στην πίστα του ποταμού Ευήνου, στη περιοχή της Ναυπάκτου κέρδισε (και πάλι) το Χρυσό Μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία του (κατηγορία Προ-Παίδων) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε - Καγιάκ Σλάλομ!

Ο Πάνος (μαθητής της ΣΤ΄ Τάξης του 20ού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, με άριστο ήθος και επιδόσεις), ο οποίος συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις στον Ευβοϊκό με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος (ΝΟΧ), πάει ολοταχώς για συμμετοχή και στην προ-εθνική ομάδα στο Κανόε –Καγιάκ, σκορπώντας στους οικείους και στους συναθλητές του αισθήματα αισιοδοξίας για μεγάλα και όμορφα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Τον συγχαίρουμε δημόσια και ανανεώνουμε τις ευχές μας για πολλές νέες επιτυχίες σε κωπηλατικά αθλήματα και, βέβαια καί στο σκάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: