Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

«ΣΤΕΡΕΑ ΑΣΠΙΔΑ», ενημερωτική εκδήλωσι από την ΕΠΚΑ-Στερεάς Ελλάδος στην Χαλκίδα. Comunicazione dell'unione regionale dei consumatori sui diritti dei cittadini; evento a Calcide lunedì.

Από το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας ΑΕΚ «Αβαξ και Πεσσοί» και πρόεδρο του σωματείου «Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας» Γιώργο Μητροπέτρο, δεχθήκαμε την παρακάτω ανακοίνωσι-πρόσκλησι που αφορά ανοιχτή εκδήλωσι σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών στην Χαλκίδα μεθαύριο Δευτέρα 10 Νοεμβρίου. Με χαρά την κοινοποιούμε!
..................................................ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ.  ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΔΡΑ: Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1& ΑΓΓ. ΓΟΒΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ 34100

ΤΗΛ:22210-20509 – κιν. 6932603718                                                                                www.epka-ste.gr                                                                                                         MAIL:info@epka-ste.gr                                                                                                                 Α.Μ. Ενώσεων Καταναλωτών 41/2011                                                                                      Χαλκίδα 03-11-2014                                                                                                       «ΣΤΕΡΕΑ ΑΣΠΙΔΑ» για τον Καταναλωτή είναι η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ.!
Με σύνθημα «Σώσε το σπίτι σου , ρύθμισε τις οφειλές σου», στα πλαίσια της δράσης  «Στερεά Ασπίδα για τον Καταναλωτή»  Κ.Α. ΟΠΣ:425658, του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»  η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ  υλοποιεί  δύο προγράμματα «Υπερχρεωμένοι Καταναλωτές της Στερεάς Ελλάδας» και «Καταναλωτικές συνήθειες των νέων»,
Την Δευτέρα 10/11/2014  και ώρα 06,00 μ.μ.                              διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση  στη ΧΑΛΚΙΔΑ                                                                                   στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας με θέματα :
1)         Παρουσίαση της έρευνας για τις καταναλωτικές συνήθειες των νέων της Στ. Ελλάδας.                                                                                                  
2)         Ανάλυση του νόμου 3869/10 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τι ισχύει σήμερα,  από τους Δικηγόρους συνεργάτες της Ένωσης.                                                                                                                    Οι εισηγητές θα αναπτύξουν τα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.     
  Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, ως αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών και έχει καταστατική  αρμοδιότητα σε όλη την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου εκπροσωπεί το σύνολο των καταναλωτών.                                                                        Μέχρι σήμερα, έχει στο ενεργητικό της, σημαντική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των  συμφερόντων των καταναλωτών, τόσο από τις τράπεζες όσο και από άλλες οικονομικές-εμπορικές πράξεις.                                                                                  Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας για υποθέσεις που χειρίσθηκαν οι Νομικοί της Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια διεγράφησαν χρέη που ξεπερνούν τα 500.000,00 € από υπερχρεωμένους συμπολίτες μας και βέβαια διασώθηκε η πρώτη τους κατοικία.!                                                                           Εμπιστευθείτε την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ , ελάτε κοντά μας.                                                                  Σας περιμένουμε την Δευτέρα στην Εκδήλωση μας.!                           
Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.Μητροπέτρος                                                                Αν. Μπελίτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: