Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Σιμουλτανέ από τον GM Ντέγιαν Άντιτς (Dejan Antic) στην Θήβα! Δελτίο Τύπου. Un’ altra simultanea: stavolta in Tebe dal Grande Maestro Dejan Antic


Από τον φίλα προσκείμενο σε εμάς σκακιστικό σύλλογο της Θήβας (Σ.Ο.Θ.) λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου σχετικά με διοργάνωσι Σιμουλτανέ στην ιστορική πόλι τους την προσεχή Δευτέρα.
Το σιμουλτανέ θα το διευθύνει ένας ΜΔΜ, ο Σέρβος Ντέγιαν Άντιτς (Elo 2485).

Με μεγάλη χαρά αναδημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο και παροτρύνουμε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας που είναι διαθέσιμοι να υποστηρίξουν και αυτήν την διοργάνωσι με την συμμετοχή τους!

.........................................................................




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014», την Δευτέρα 25 Αυγούστου και ώρα 6:30 στο ΠΟΥΡΟ, ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας πραγματοποιεί εκδήλωση «ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΕ 30 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ» για σκακιστές και σκακίστριες με τον Grand Master Dejan Antic ο οποίος στη συνέχεια θα μιλήσει για την αξία του σκακιού ως προπονητής της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2013 Σταυρούλας Τσολακίδου.

Είναι τιμή για τα παιδιά να διδαχτούν από ένα τόσο μεγάλο δάσκαλο και τιμή για τον Όμιλό μας η παρουσία του στην πόλη μας.    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: