Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Διασχολικό Ομαδικό Τουρνουά Σκακιού στη Χαλκίδα. Νικητές και Φωτογραφίες . Torneo di Scacchi a Squadre Interscolastico a Calcide. Vincitori e Foto




Σήμερα το πρωί 26 Ιανουαρίου 2014 , πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Διασχολικό Ομαδικό Τουρνουά στο Σκάκι.
Οι αγώνες σημείωσαν επιτυχία και διοργανώθηκαν στα πλαίσια ευρύτερης δημοσιότητας του πνευματικού αθλήματος του σκακιού ανάμεσα σε μαθητικές κοινότητες της πόλης μας. Επίσης είχαν σχεδιασθή ως άσκησι προσομοίωσης για τον διοργανωτή Σύλλογο και ως ευκαιριακή προετοιμασία των ενδιαφερομένων Σχολείων εν όψει της διεξαγωγής του Νομαρχιακού ή Περιφερειακού Σχολικού Πρωταθλήματος στην πόλη μας κατά το προσεχές δίμηνο.
Το τουρνουά  διεξήχθη σε 2 ομίλους με το σύστημα κληρώσεων «Ράουντ Ρόμπιν». Στον έναν όμιλο ομάδες μαθητών από Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας  και στον άλλον ομάδες Γυμνασίων και Λυκείων .
Η ευθύνη της διοργάνωσης του τουρνουά βάρυνε τον πολιτιστικό-αθλητικό σύλλογο της πόλης μας «Α.Ε.Κέντρο Άβαξ και Πεσσοί», και υποστηρίχθηκε από το  4ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας, το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας και το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.
Την Επιτροπή του Τουρνουά απετέλεσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί» και εκπαιδευτικός του 4ου ΓΕΛ Χαλκίδας κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, ο εκπαιδευτικός του Εσπερινού Γυμνασίου Χαλκίδας και μέλος του Συλλόγου «Άβαξ και Πεσσοί» κ. Γεώργιος Τσάλλας, καθώς και οι Διευθυντές των Σχολείων κ. Τουλούμης Δημήτριος, κα Κωνσταντινάκη Βασιλική και  κ. Καντανολέων Νεκτάριος.
Εν αναμονή άλλου Δελτίου Τύπου ή  ανάρτησης, αναφέρουμε εδώ μόνο τους νικητές των δύο κατηγοριών και δημοσιεύουμε μια πρώτη σειρά φωτογραφιών. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ (= 8 Ομάδες):
1ος Νικητής: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Χαλκίδος (Α΄ Ομάδα)
2ος Νικητής: 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Χαλκίδος («ΔΥΝΑΜΗ»)
3ος Νικητής: 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Χαλκίδος
Η σύνθεσι της νικήτριας ομάδας:
1η σκακιέρα: Κωνσταντίνος Μπακρής
2η : Λευτέρης Καζούλης
3η : Γιώργος Μάλλιαρης
4η : Αντωνία Δεσίπρη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ (= 5 Ομάδες)
1ος Νικητής: 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
2ος Νικητής: 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
3ος Νικητής: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Η σύνθεσι της νικήτριας ομάδας:
1η σκακιέρα: Γιώργος Σοϊλεμέζης
2η : Αντρέας Μαντζούτας
3η : Άγγελος Ράπαϊ
4η : Κατερίνα Μπεληγιάννη

Πλήρη αποτελέσματα, στατιστικά κλπ λεπτομέρειες της Διοργάνωσης, βλ. στο φιλικό Ιστολόγιο του Εσπερινού Γυμνασίου «Κόντρα στο Ρεύμα».
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια: