Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Γενέθλια Νέου Παλαμήδη με ρεκόρ επισκεψιμότητας! Compleanno del blog Neos Palamidis: 6 anni (5.1.2008-5.1.2014)! “Neos Palamedes” blog new record: global rank 987.000, a birthday gift!

ΕΞΑΧΡΟΝΑ
Έξη χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (5.1.2008-5.1.2014) από την λειτουργία του ιστολογίου μας!
Για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ίδρυσι του Νέου Παλαμήδη, έχουμε αναφερθή σε επετειακή ανάρτησι πρόπερσι.
Και ενώ την περσινή, πέμπτη, επέτειο την αποσιωπήσαμε, άλλες προηγούμενες τις τιμούσαμε κάπως καλλιτεχνικά (μετα μουσικής ή εμμέτρως / ποιητικά).
Εφέτος όμως θα είμαστε πιο ...πεζοί. Ο λόγος, ότι η συμπλήρωσι των έξι ετών λειτουργίας μας συνοδεύτηκε με ένα απρόσμενο δεδομένο: ένα ρεκόρ στην επισκεψιμότητα!


GLOBAL RANK 986.169
Όπως διαπιστώνεται με την συνδρομή του σχετικού εργαλείου μέτρησης της επισκεψιμότητας παντός είδους ιστοτόπων και ιστολογίων, της γνωστής ALEXA, η επισκεψιμότητα του Νέου Παλαμήδη επέστρεψε σε υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα (και είναι αλήθεια μετά από πολλούς μήνες) το ιστολόγιό μας κατατάσσεται στην αξιοζήλευτη θέσι 986.169 στον κόσμο!!
Στην Ελλάδα μάλιστα βρίσκεται στην 6.625η θέσι!
Σημειωτέον ότι μπορεί μεν να έχουμε στο παρελθόν (κατά το 2ο – 3ο έτος της λειτουργίας μας) ακόμα καλύτερη θέσι παγκοσμίως, (λιγώτερο κι απο 220.000 !), αλλά στο μεσοδιάστημα οι ιστότοποι και οι κάθε είδους ιστοσελίδες έχουν αυξηθεί ραγδαία στον παγκόσμιο ιστό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ λίγες οι ελληνικές ιστοσελίδες ή τα ελληνόφωνα ιστολόγια που καταφέρνουν να πλασαριστούν σε μια θέσι μέσα στο πρώτο εκατομμύριο!
Εννοείται ότι το Ιστολόγιό μας δεν έχει αντίπαλο ανάμεσα στα πολιτιστικά ή σκακιστικά «σάιτς» ή «μπλόγκς» της πόλης μας. Ούτε στην Εύβοια και πιθανώς και στην Περιφέρεια!
Περιοριζόμαστε να παραθέσουμε την σημερινή επισκεψιμότητα-παγκόσμια κατάταξι των γνωστών σκακιστικών ιστοσελίδων της ΤΕΣΣΑΣ:


ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΕΣΣΑΣ

  • Ε.ΣΚ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ                 No Data (Η παλιά ιστοσελίδα διαγράφηκε και το ιστολόγιο είναι σχετικά καινούργιο)
  • ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ   10.013.423
  • Σ. Ο. ΛΑΜΙΑΣ   No Data  (ΣΗΜ. Ολόκληρη η πλατφόρμα yooblog.gr στην οποία ανήκει είναι στην θέσι 622.000, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται κάτω από εμάς Rank in  Greece 12.418)
  • Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος   9.282.892
  • Σκακιστικός Όμιλος Βόρειας Εύβοιας   21.361.102


Με την συναίσθησι ότι όλα είναι ρευστά (διάβαζε καλύτερα: προσωρινά και εν τέλει παροδικά) ευχαριστούμε αφ’ ενός τους αξιότιμους συνεργάτες, αφ’ ετέρου όλους εσάς τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μας αναγνώστες. Και ευχόμαστε εις εαυτούς και αλλήλους 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

1 σχόλιο:

ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ είπε...

Κι αν σήμερα μεγάλωσες κι άσπρισαν τα μαλλιά σου, μην απογοητεύεσαι, περνάει η μπογιά σου!!!!!!

Μέσα απ’ την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες σου, με ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ.

Μην μετράς τα κεριά στην τούρτα, απλώς δες πόσο φωτεινά είναι. Σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις.

Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Εύχομαι αυτές οι ευχές να κρατήσουν μία ζωή.

Φιλιά στη Ζωή.