Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Το τελευταίο Δ.Σ. του 2012-13. Abaco e Pezzi: L’ ultima riunione del Consilio Dirigente in vista dell’ Assemblea Generale 2013 del nostro Circolo



Χθές, Τετάρτη 4.09.2013, στην παραλιακή καφετέρια της Χαλκίδας The Bookbar Cafe, συνεκλήθη το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Άβαξ Και Πεσσοί».
Επρόκειτο για την τελευταία συνεδρίαση του εν ενεργεία Δ.Σ. του Συλλόγου, μια και η συγκεκριμένη διοικητική ομάδα ολοκληρώνει την θητεία της στο τέλος του τρέχοντος μηνός.
Πέντε από τα έξη συνολικά μέλη του Δ.Σ. έδωσαν το παρών τους στην χθεσινή συνάντηση (κωλυόμενος –λόγω εργασίας- υπήρξε μόνο ο κ. Δημήτρης Προβελέγγιος) και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήρης Κακάτσος, η γ. γραμματέας κ. Ζωή Κωνσταντινίδου, ο ταμίας κ. Παναγιώτης Ντούρας και τα μέλη, οι κ.κ. Ευρυβιάδης Κωνσταντινίδης και Αθανάσιος Κανάσαρος. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε και το νέο μέλος του συλλόγου μας, κ. Γιώργος Τσάλλας.

Κύρια θέματα συζήτησης ήσαν:
  1. Έναρξη νέας αγωνιστικής και προπονητικής περιόδου για το Σκακιστικό μας τμήμα, πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον αρχιπροπονηντή του τμήματος κ. Νίκο Σκαλκώτα και καθορισμός ημερομηνίας Αγιασμού.
  2. Δήλωση συμμετοχής της ομάδας του σκακιστικού Τμήματος του Συλλόγου στο Ομαδικό Πρωτάθλημα της ΤΕΣΣΑΣ.
  3. Αναζήτηση προσωρινής έδρας του Συλλόγου για την πληρέστερη λειτουργία του στο πολιτιστικό επίπεδο, αλλά και στην ενδεχόμενη ενεργοποίηση νέων τμημάτων στην κατηγορία των επιτραπεζίων παιγνίων και αθλημάτων (ντάμα, αγωνιστικό τάβλι κλπ). Επίσης διερεύνηση δυνατότητας διοργάνωσης αγωνιστικού τουρνουά εντός του προσεχούς διμήνου.
  4. Προετοιμασία για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μετα αρχαιρεσιών προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού σχήματος του συλλόγου μας. Επ’ αυτού αποφασίστηκε ως τελική ημερομηνία διεξαγωγής η 29η Σεπτεμβρίου 2013.

Όλες οι αποφάσεις στα επι μέρους θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ., ελήφθησαν ως συνήθως ομόφωνα και βεβαίως υπεγράφησαν από όλους τους παρευρεθέντες τα σχετικά πρακτικά.

Εκ του Δ.Σ.
Η Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: