Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Λήξη μαθημάτων-προπονήσεων με Βραβεύσεις Εσωτερικού Πρωταθλήματος και Σιμουλτανέ “Abaco e Pezzi”: Fine lezioni-allenamenti; incontro di saluto con simultanea.

Συν Θεώ, η ταυτισμένη με το σχολικό έτος προπονητική (και εν πολλοίς αγωνιστική) περίοδος έλαβε τέλος και γι’ αυτή τη χρονιά! Το περασμένο Σάββατο στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδος, έδρα του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου, μέλη της Διοίκησης και οι Προπονητές αποχαιρέτησαν σε μια εορταστικού χαρακτήρα ατμόσφαιρα τους παρευρισκόμενους από τους ενεργούς αθλητές του σκακιστικού τμήματος, μαθητές και γονείς.
Η συνάντησι που άρχισε κατά τις 11.30 το πρωί, προέβλεπε μια σεμνή τελετή με προσφορά αναψυκτικών, βραβεύσεις στους νικητές του Εσωτερικού Πρωταθλήματος των προχωρημένων και σύντομες ομιλίες των κκ. Σοϊλεμέζη Αλ. και Κακάτσου Δημ. εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά το προγραμματισμένο κλείσιμο (νεο-ελλαδιστί: «κλού») της ημέρας με το Σιμουλτανέ, επιβάρυνε απρόσμενα την διάρκεια. Αποτέλεσμα οι τελευταίοι (: ο υποφαινόμενος, ο Μίλτος Μεταξάς και ο Νίκος Σκαλκώτας) έφυγαν κατά τις 4.30 το απόγευμα!
Κλείνουμε με τις ευχές των ομιλητών:
Καλό Καλοκαίρι και Ραντεβού τον Σεπτέμβριο! 










 ΣΗΜ: Για το Εσωτερικό Πρωτάθλημα και το Σιμουλτανέ θα ακολουθήσουν ξεχωριστές αναρτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: