Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Διόρθωσι πορείας για Σταύρο Καρκαλέτση. Το πολιτικό του κείμενο για την προσχώρησί του στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Una lettera aperta di Stavros Karkaletsis

Διόρθωσι πορείας για έναν φίλο και συμπαρατασσόμενο πατριωτικά συναγωνιστή. Ο πολιτευτής Σταύρος Καρκαλέτσης, ιστορικός, συγγραφέας και πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α., μας έστειλε το νέο του πολιτικό στίγμα με την πρόσφατη προσχώρησί του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Εμείς που τον γνωρίζουμε προσωπικά, (άσχετα με τις όποιες μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές του), πιστεύουμε στην ειλικρίνεια της Ελληνικής καρδιάς του και την σταθερότητα της Εθνικής του σκέψης.
Γι’ αυτό και πολλαπλασιάζουμε την φωνή του από το μικρό πατριωτικό μας μετερίζι!

 ................................................................................


ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΩ  ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τρία χρόνια  εθνοκτονίας, με όπλο φονικό τα μνημόνια  των νεοδοσίλογων.  Τρία  χρόνια  που βιώνουμε όλοι  τι σημαίνει κατοχή,  διάλυση κοινωνίας, ξεπούλημα  πατρίδας. Στο  ρου  της ιστορίας, το μελάνι  συχνά  το  ακολουθεί  το  αίμα.
 Αυτό  έγινε  και στην Ελλάδα. Έγραφα καιρό  τώρα  πως,  των μνημονιακών υπογραφών  το μελάνι, θα το διαδεχόταν το αίμα. Του λαού μας  το αίμα!  Η ανεργία  που καλπάζει, οι  αυτοκτονίες (όσες  μαθαίνουμε…), η  μετάλλαξη της  χώρας  σε «χώρο» και του έθνους μας σε «πληθυσμό»,  δείχνουν  τι είδους «ανάπτυξη» έρχεται.
Ναι, ένας  μεταλλαγμένος  πλέον  Σαμαράς  που  κάναμε  το λάθος και τον πιστέψαμε,  ο Βενιζέλος  του απεθνοποιημένου  ΠΑΣΟΚ, και από   κοντά  ο  «πάντα  πρόθυμος»  Κουβέλης  της ρεπούσειας  ΔΗΜΑΡ  των  εθνικών  εκπτώσεων, τολμούν  ακόμα  και  μιλούν  για  ανάπτυξη,  σε  μια κοινωνία  ερειπίων. 129%  του  ΑΕΠ το χρέος  προ μνημονίων, 160%  τώρα. Με τόσες θυσίες…
Τον  Οκτώβριο  του 2010  ο Σαμαράς  καταδίκαζε  προκαταβολικά την πολιτική του μνημονίου: «Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει, η πολιτική του μνημονίου δεν είναι μονόδρομος και πρέπει να αλλάξει». Σήμερα, τρία και πλέον χρόνια  μετά, ο ίδιος εφαρμόζει πιστά αυτό  που τότε κατήγγελε. Πότε έλεγε την αλήθεια, τότε ή τώρα; Και τις δυό φορές αποκλείεται. Και  συνεχίζεται  η «θεραπεία» που σκοτώνει, υπό την αυστηρά  επίβλεψη των «αρχιάτρων»: Βερολίνο, ΔΝΤ, ΕΚΤ και όλη η «καλή παρέα» της  διεθνούς  τοκογλυφίας, των υπερεθνικών  χρηματιστηριακών κέντρων, που αφού ισοπεδώνει την Ελλάδα, κάνει τώρα τα ίδια και στο  προκεχωρημένο φυλάκιο του Έθνους, την ελληνική Κύπρο.
Μας  κατάντησαν  τον ναρκομανή  που εκλιπαρεί  για την επόμενη δόση  του. Και κάθε φορά  ζητούν και το «κάτι παραπάνω». Και  φτάσαμε τώρα,  αφού ισοπεδωθήκαμε οικονομικά, να πρέπει να εκποιήσουμε τα  ακόμα πιο  σημαντικά: Ενεργειακό πλούτο, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και νέο Ανάν  στην Κύπρο, ξεπούλημα ιστορικών  τίτλων χιλιετιών: Μακεδονία!
Εκτιμώντας  τους εθνικούς αγώνες  τριών δεκαετιών του Πάνου Καμμένου, με κορωνίδα  -για μένα- το ότι  χαρακτηρίστηκε από τους Τούρκους ισλαμοφασίστες  ανεπιθύμητο  πρόσωπο  στην χώρα τους (όπως  και  εγώ  στο ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου), και θεωρώντας  πως η μόνη  πατριωτική  αντιμνημονιακή  έπαλξη αυτή την στιγμή είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα κίνημα  που υπερασπίζεται  σθεναρά  την Ιδέα του Εθνικού Κράτους και τα δίκαια του λαού μας, προσχωρώ  και  συνεχίζω  με ανανεωμένη  ορμή αυτό που κάνω  χρόνια τώρα, με τις μικρές  μου δυνάμεις:
Κοινωνικό  αγώνα στην Εύβοια, εθνικό  στην Κύπρο
Μάχη αντίστασης  ενάντια  στην κατοχή της πατρίδας
και υπέρ της απελευθέρωσής της
Καλώ  όλους όσους στο παρελθόν και μέχρι σήμερα με τίμησαν με την στήριξή τους, να αναλογιστούν  την τραγωδία  που ζούμε, το ποιοι ευθύνονται, το ποιοι  μας ενέπαιξαν και μας εμπαίζουν, και ας αναλάβουμε, ατομικά  και συλλογικά,  τις ευθύνες που  μας αναλογούν. Γιατί σε λίγο, δεν θα έχουμε  πατρίδα. Και θα μας έχουν πάρει –κατά πως έλεγε κι ο Πατρο Κοσμάς- ακόμα και την φωτιά…
Αν δεν  πολεμήσουμε, θα χαθούμε και θα στιγματιστούμε ως εκείνη η γενιά Ελλήνων που άφησε την πατρίδα να σβήσει. Αν το τολμήσουμε όμως, καθένας με τον τρόπο που μπορεί, μένει ζωντανή η ελπίδα να μείνουμε όρθιοι  και ζωντανοί !
Τα  υπερεθνικά κέντρα και  οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν θα μας γονατίσουν.
Βουλιάζουμε από Ιστορία σε τούτα δω τα χώματα, για να επιτρέψουμε  τον υποβιβασμό μας σε αεθνικό  ανθυποπροτεκτοράτο!
Ο  αγώνας ο δικός  μας είναι υπέρ πατρίδος, των άλλων υπέρ παρτίδος.
Για  μας  οι Έλληνες είναι και θα μείνουν περήφανοι και ανεξάρτητοι, όχι αριθμοί…
Και πάντα θα θυμάμαι και θα σας θυμίζω τα λόγια του Γρηγόρη Αυξεντίου, λίγο πριν την υπέρτατη  θυσία: «Και  ποιος σας είπε  πως ξοφλήσαμε παλιόσκυλα;»
Ας  μην τους κάνουμε το χατήρι!

Σταύρος  Καρκαλέτσης
Πρόεδρος  ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. (www.elkeda.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: