Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δυο ακόμη όμορφες παρτίδες φίλων από τον διαδικτυακό κόμβο της Chess Com. Two more beautiful games from the site of Chess Com. Due belle partite di amici dal sito “Chess Com”.

Και οι δύο αξιοπρόσεκτες παρτίδες που έχουμε την χαρά να δημοσιεύουμε σήμερα, είναι από φίλους οι οποίοι παίζουν συχνά στο Chess Com και μπορούμε να πούμε πως είναι ανάμεσα σ’ αυτούς που αντιπροσωπεύουν το ευβοϊκό σκάκι. 

Η πρώτη παρτίδα είναι παιγμένη με ρυθμούς αλληλογραφίας διαδικτύου και έχει πρωταγωνιστή τον γνωστό σκακιστή και φίλο Θανάση Μπαρμπή (: απο παλιά γνώριμο του ιστολογίου μας). Μάλιστα για την ομορφιά του συνδυασμού που οδήγησε τον παίκτη του Σ.Ο. Βορείου Ελλάδος στην νίκη, η παρτίδα αυτή διεκδίκησε και βραβείο, όπως πληροφορηθήκαμε. 

Η δεύτερη είναι μια όλο νεύρο και επιθετικό πνεύμα παιγμένη μινιατούρα, (και αυτή με χρόνο έως 3 μέρες η κίνησι), από τον ισχυρό ερασιτέχνη παίκτη της ομάδας του Ν.Ο. Καρύστου Ρουμπή Βαγγέλη.
Αξιοπρόσεκτος ο θεαματικός συνδυασμός που εμπεριέχει τα θεματικά στοιχεία του ανοίγματος γραμμής, διπλού σάχ, αλλά και θυσίας Βασίλισσας! 

1. Dynogram - Barbis
Play chess online
2. Roubis - Harry-78
Πάντα τέτοια!
Ευχαριστούμε αμφοτέρους τους δύο φίλους σκακιστές, που μοιράσθηκαν μαζί μας τις όμορφες αυτές αγωνιστικές εμπειρίες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: