Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

A.E.K. «Άβαξ και Πεσσοί» Δελτίο Τύπου : Εγγραφές – Έναρξη Μαθημάτων . Inizio attivita’ anno 2012/2013; iscrizioni al nostro Circolo



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το «Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Άβαξ και Πεσσοί» είναι ένας μορφωτικός-αθλητικός Σύλλογος που ως μη κερδοσκοπικό Σωματείο δραστηριοποιείται πολιτιστικά εδώ και πέντε χρόνια στην πόλη μας.
Το ομώνυμο Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου “Α.Ε.Κ. «Άβαξ και Πεσσοί»”, από 4ετίας αναγνωρισμένο από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, συνεχίζει και εφέτος την προσπάθεια για καλλιέργεια και διάδοση του κατ’ εξοχήν πνευματικού αθλήματος του Σκακιού σε όλες τις ηλικίες.
Προς τον σκοπό αυτό διοργανώνει κύκλους μαθημάτων για κάθε επίπεδο σε παιδιά και ενήλικες στην Χαλκίδα.
Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία των αθλητών μας (ΣΗΜ. άπαντες ερασιτέχνες) στο Ομαδικό Πρωτάθλημα της Περιφέρειάς μας με την κατάκτηση της 2ης θέσης, ανανεώνει και εφέτος, τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την συνεργασία με τον επικεφαλής Προπονητή του Συλλόγου μας, κ. Νίκο Σκαλκώτα, (Διεθνή Μαίτρ και πρώην Πρωταθλητή Ελλάδος), και υπο την σταθερή διεύθυνση του Υποψηφίου Μαίτρ και Εκπαιδευτικού κ. Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη, στοχεύει να συνεχίσει την ανοδική πορεία των εγγεγραμμένων μαθητών/αθλητών μας, στο Αγωνιστικό, όπως και στο Σχολικό Σκάκι.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές όλο τον Οκτώβριο, κάθε Σάββατο από 11.00 – 13.00.
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ
για τα παλιά μέλη, επιβεβαίωση επιπέδων των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών, καθώς και συστηματικές προπονήσεις, από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.
Προσωρινό Ωράριο:
Περσινοί και νέοι ΑΡΧΑΡΙΟΙ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00 - 12.00
Μεσαίων, Προχωρημένων και Αθλητών του Συλλόγου: ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00 – 14.00
Ενήλικες: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.30-21.30
Προσοχή:  Το Δ.Σ του Συλλόγου, μετά τις αυθόρμητες διαδοχικές μειώσεις στο τιμολόγιο των διδάκτρων κατά τα προηγούμενα 2 χρόνια της οικονομικής κρίσης, εφέτος αποφάσισε να προσφέρει τα μαθήματα στα τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τέλους του 2012.

ΕΔΡΑ
Τα μαθήματα καθώς και οι προπονήσεις των αθλητών θα διεξάγονται και για εφέτος στην έδρα του Τμήματος, που φιλοξενείται στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδος (Πάροδος 28ης Οκτωβρίου 2, 1ος Όροφος).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες επιτόπου, κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, καθώς και στα τηλέφωνα:
6936550215 (: Έφορος κα. Ζωή Κωνσταντινίδου)
6974335435 (: Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κακάτσος)
6976372967 (: Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης)
Επίσης στο επίσημο διαδικτυακό μέσον επικοινωνίας μας, στο Ιστολόγιο «Νέος Παλαμήδης» http://www.neospalamedes.blogspot.gr/

Εκ του Δ.Σ.
Η Γ.Γ. Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: