Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αντίστασι στον γερμανικό σωβινισμό και στην οικονομική δικτατορία που έχει σύμβολο το Ευρώ: ο φιλελληνικός λόγος του Γερμανού Δρος Rath!

Resistenza al sciovinismo tedesco e lotta contro la globalizzazione dei Cartelli multinazionali; Dall' omelia di un tedesco: del Dr Rath


«Έχουν παρέλθη οι εποχές που μπορούσατε να παραπλανήσετε τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους πολίτες με σλόγκαν σαν αυτό, πως αν αποτύχη το Ευρώ, θα αποτύχη και η Ευρώπη» «Εμείς σας λέμε ότι αυτή η Ευρώπη την οποία εσείς, κα Μέρκελ, κ. Σαρκοζί και λοιπές πολιτικές μαριονέτες του καρτέλ, θέλετε να μας πλασάρετε σαν Ευρώπη, έχει μια δυσώδη επίγευσι…»!! 
«Στον λαό της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας που εκβιάζονται με πτώχευσι εάν δεν υποταχθούν στους όρους των επιτρόπων των καρτέλ των Βρυξελλών, φωνάζουμε το εξής: Μην υποκύψετε…»!! «Απελευθερωθείτε από τα δεσμά του Ευρώ στη χώρα σας. Επιστρέψτε στο εθνικό σας νόμισμα». «…Διατηρώντας το εθνικό σας νόμισμα έχετε τουλάχιστον μια ευκαιρία να διαφυλάξετε την ανεξαρτησία της χώρας σας και την αξιοπρέπεια του λαού σας» !!


Καταραμένα στερεότυπα! Ευρώπη δεν είναι τα Καρτέλ των Πολυεθνικών (τα «Κονσόρτσια» που λέει κι ο Καρυωτάκης),  τα «Μνημόνια» οι Τράπεζες, οι Κυβερνήσεις των Κρατών, ούτε και οι προβεβλημένοι πολιτικοί, εντολοδόχοι-ενεργούμενα των αθέατων εξουσιαστών της Πλουτοκρατικής Ελίτ. Ευρώπη δεν είναι ούτε το Ευρώ. {Αντίθετα το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα με αυτήν την προδιαγραφή, αποτελεί μέσον υποταγής. Άλλος Δούρειος Ίππος}.   
Γερμανία δεν είναι η Μέρκελ ή η Ζήμενς.
Υπάρχουν –σιωπηλή πλειοψηφία- οι ευρωπαϊκοί λαοί και βέβαια οι Ευρωπαίοι πολίτες.
Βεβαίως εξακολουθεί -και θα εξακολουθεί ποιος ξέρει μέχρι πότε;- να βασιλεύει παντού η τρομερή αλήθεια –η εικονική πραγματικότητα σήμερα πιο παγκοσμιοποιημένη από ποτέ- του μύθου του Πλατωνικού Σπηλαίου: Οι δεσμώτες μισοπαράλυτοι παρακολουθούν μια ζωή να περνάν μπροστά τους οι σκιές, οι γιγαντωμένες ή επεξεργασμένες κατάλληλα από το Σύστημα Εξουσίας του Σκότους.
Το φώς παραμένει δυσπρόσιτο, καταζητούμενο και εν πολλοίς ανεπιθύμητο…
΄Ένα μικρό δείγμα αντίστασης σε αυτό που προβάλλεται σε εμάς για την Γερμανία και τον γερμανικό λαό αποτελεί το παρακάτω βίντεο. Απόσπασμα από μια πρόσφατη ομιλία του Δρος Ράθ στο Βερολίνο. Από τον λόγο του αμφιλεγόμενου Γερμανού, γιατρού και επιχειρηματία, Ματίας Ράθ, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός ιδιότυπου αντιεξουσιαστικού κινήματος με τον τίτλο  «Κόσμος Χωρίς Ασθένειες» και με το ελκυστικό κάλεσμα «να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια δημοκρατική Ευρώπη για το λαό, από τον ίδιο το λαό - δημιουργώντας μια νέα εποχή στα συστήματα υγείας…», κρατάμε (μαζί με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας απο τις επιστημονικές θεωρίες του και τον κατ’ αρχήν σκεπτικισμό απέναντι στο ίδρυμά του «Συμμαχία για την Υγεία) με ιδιαίτερη ευχαρίστησι τα λεγόμενά του σχετικά με την οικονομική κρίσι στην χώρα μας και το φιλελληνικό του πνεύμα.
Για το ίδιο το βίντεο και την γνωριμία με το κίνημα του γιατρού Ράθ, ο οποίος με αποστολικό ζήλο επιδίδεται αφ’ ενός σε μια εκστρατεία με στόχο την εξάλειψι της επιδημίας του καρκίνου, αφ’ ετέρου με περισσό θάρρος και υπέρμετρη αισιοδοξία –θα έλεγα ουτοπική- οραματίζεται έναν νέο κόσμο, (μέσα στον οποίο τα επιστημονικά επιτεύγματα «θα είναι πλέον προσανατολισμένα στην πραγματική πρόληψη και τελικά στην εξάλειψη των ασθενειών. Τα ήδη διαθέσιμα, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ερευνών, που είναι βασισμένα σε φυσικές θεραπείες, δείχνουν ξεκάθαρα πώς είναι ικανά να μειώσουν κοινές ασθένειες της εποχής μας στο ελάχιστο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση…»), ευχαριστούμε τον φίλο Ε.Μ.
Dr Matthias Rath (Berlin 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: