Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αύριο η συναυλία των Active Member στην Χαλκίδα. Gli Active Member in concerto domani a Calcide.

Με αποψινό μήνυμα ο αγαπητός φίλος και Αντιπρόεδρος και στον Γυμναστικό Χαλκίδος, Δημήτρης Κακάτσος, μας υπενθυμίζει πως αύριο (σε λιγότερο από 12 ώρες) το δημοφιλές συγκρότημα της «Λόου Μπάπ», οι Άκτιβ Μέμπερ, θα κάνει συναυλία στην πόλι μας.
Η συναυλία που είχε προ ημερών αναβληθή (αρχικά είχε προγραμματισθή για την Δευτέρα 9 Απριλίου) διοργανώνεται στα πλαίσια της οικονομικής στήριξης της ισχυρότερης ομάδας καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, τον Γυμναστικό Σύλλογο, και θα πραγματοποιηθή τελικά αύριο το βράδι στις 20.30, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Χαλκίδος, το επονομαζόμενο και «Μελίνα Μερκούρη», δίπλα στο κολυμβητήριο.
(Τιμή εισιτηρίου 10 ΕΥΡΩ).

Ο αγαπητός Δημήτρης απευθύνει προσωπική πρόσκλησι στο μήνυμά του και για τον επόμενο αγώνα της ομάδας «μπάσκετμπολ» της Χαλκίδας. «Είναι ο αναβληθείς αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα της Χαλκίδας δεν αγωνίστηκε λόγω της συμμετοχής του αθλητή μας Γιώργου Αγγέλου με την εθνική εφήβων σε τουρνουά στην Γερμανία».

Οι άνθρωποι του συλλόγου, καλούν όλους τους φίλους τους να παρευρεθούν, λοιπόν, σε αυτήν την συναυλία για να ενισχύσουν την προσπάθεια ανόδου της ομάδας τους στην Β΄Εθνική κατηγορία.
Τους το ευχόμαστε ολόθερμα, μαζί με το
Καλή επιτυχία στην αυριανή εκδήλωσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: