Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

IKARIAM : Εντελώς νέο περίγραμμα για το παιχνίδι από αρχές του 2012. A new look for Ikariam “in the first quarter of 2012”

Μετά από μια πρώτη ανακοίνωσι την Πέμπτη στους αγγλόφωνους εξυπηρετητές («σέρβερς»), εχθές οι διαχειριστές του διαδικτυακού παιχνιδιού Ικάριαμ ανακοίνωσαν καί στους ελληνικούς «κόσμους» του παιχνιδιού την επικείμενη θεαματική βελτίωσι του παιχνιδιού κατά το ερχόμενο έτος.
Συγκεκριμένα προαναγγέλθηκε η πολύ σημαντική εξέλιξι που έχει να κάνει με την νέα σχεδίασι στην εμφάνισι των νησιών και των πόλεων.
Η σημαντικότερη καινοτομία: δύο (2) παραπάνω οικοδομικές θέσεις σε κάθε πόλι! Πρόκειται για εξαγγελία που αφορά στο νέο περίγραμμα («layout») του Ikariam που θα ολοκληρωθή μέχρι την Άνοιξη του 2012, και που αναμένεται να δώση νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι το οποίο, κατά πολλούς, είχε αρχίση να δείχνει σημεία κόπωσης και επικίνδυνου κορεσμού.


Από την άλλη και ενώ η πολιτική του μάρκετινγκ της εταιρίας από την μια υπόσχεται αόριστα και άλλες νέες δυνατότητες στο παιχνίδι προσεχώς, από την άλλη κάνει κάποιες μικροπροσφορές υπο μορφήν εκπτώσεων στο κόστος των υπηρεσιών μέσω «αμβροσίας», είναι δεδομένο πως από το νέο έτος το Ikariam θα υπάρχει και στα κινητά τηλέφωνα. Ετοιμάζεται μια ειδική έκδοση για το Ikariam που προορίζεται για χρήση σε φορητές συσκευές, όπως smart phones και tablets που θα επιτρέψουν την πρόσβαση στο παιχνίδι από παντού, στον καναπέ, στην παραλία ή στο λεωφορείο!

Καλά παιχνίδια, λοιπόν για όλους τους παθιασμένους παίκτες, αλλά –όπως πάντα- με μέτρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: