Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η κλήρωσι για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων: τέσσερες ομάδες, τρείς γύροι. Campionato juniors 2011: Il programma di gare

Με μεγάλη καθυστέρησι (μόλις προ μίας ώρας) ειδοποιηθήκαμε για την κλήρωσι του 4ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων ΤΕΣΣΑΣ 2011. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την Προκήρυξι της ΕΣΟ δικαίωμα συμμετοχής είχαν «όλα τα σωματεία της ΤΕΣΣΑΣ», ενώ «καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής» είχε ορισθή η Τρίτη 04/10/2011.
Τέλος πάντων, από την αλληλογραφία μας με την Ομοσπονδία προκύπτει ότι σε αντίθεσι με τις προηγούμενες χρονιές μόνο τέσσερεις σύλλογοι θα συμμετάσχουν στο εφετινό Πρωτάθλημα των μικρών, το οποίο θα διεξαχθή σε τρείς γύρους (με σύστημα πούλ απλών συναντήσεων –όπως προβλεπόταν και από την προκήρυξι) και θα ξεκινήση την μεθεπόμενη Κυριακή, 23 Οκτωβρίου.

Α΄. Συμμετέχοντα σωματεία:

1. ΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
2. ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ

3. ΣΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
4. ΑΕΚ 'ΑΒΑΞ και ΠΕΣΣΟΙ'


Το Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Άβαξ και Πεσσοί» θα λάβη μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους Αγώνες και θα προσπαθήση να πραγματοποιήση μια καλή εμφάνισι (ει δυνατόν καλύτερη από την περσινή).
Η Κλήρωσι είναι μάλλον δύσκολη, αφού η τύχη μάς φέρνει να παίζουμε έναν αγώνα εντός και δύο αγώνες εκτός έδρας.
Παραθέτουμε το ακριβές πρόγραμμα των συναντήσεων και ευχόμαστε τόσο στα παιδιά του συλλόγου μας, όσο και των αντιπάλων, το εύ αγωνίζεσθαι!

Β΄. Η Κλήρωσι και το πρόγραμμα των αγώνων:


4ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΕΣΣΑΣ 2011

Round 1
23/10/2011


No. SNo. Team Res. Team SNo.
1 1 ΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ 4
2 2 ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ - ΣΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 3

Round 2
06/11/2011

No. SNo. Team Res. Team SNo.
1 4 ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ - ΣΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 3
2 1 ΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ 2


Round 3
13/11/2011

No. SNo. Team - - Res. Team - - - - - SNo.

1 2 ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ - ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ 4
2 3 ΣΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 1

[Σημ. Οι φωτογραφίες (διακρίνονται οι αθλητές μας: Γιάννης Σφυρίδης - πάνω - και Κατερίνα Μπεληγιάννη -κάτω) είναι από τους περσινούς αγώνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια: