Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο στο Νομαρχιακό Σχολικό 2011: Πέμπτη θέσι στο Ομαδικό και δύο χρυσές προκρίσεις για το Ατομικό Περιφερειακό!

Σε πρόσφατη ανάρτησί μας αναφερόμενοι στην δραστηριοποίησι του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος στο σχολικό σκάκι λέγαμε: «Σήμερα, τέσσερις περίπου μήνες μετά, η προσπάθεια προπονητή και παιδιών συνεχίζεται και είναι έτοιμη να δώση και τους πρώτους καρπούς».
Και η πρώτη ευκαιρία να δείξη το σχολείο αυτό την πρόοδό του ήταν στο Νομαρχιακό Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλι μας.
Στο Ατομικό Νομαρχιακό που έγινε το Σάββατο, το 9ο Δημοτικό έλαβε μέρος με δεκαεπτά (17) παιδιά, (16 μαθητές και 1 μαθήτρια) και κατάφερε να διακριθή κατακτώντας την πρώτη θέσι σε 2 από τις 6 κατηγορίες-τάξεις, την Α΄ Τάξι με τον μαθητή ΒΑΣΙΛΑΙΝΑ Γιάννη και στην Ε΄ Τάξι με τον μαθητή ΔΟΥΚΑ Αντώνη!
Αλλά και οι περισσότεροι από του άλλους μαθητές του Σχολείου είχαν πολύ καλά αποτελέσματα καθώς και πλασαρίσματα κοντά στις πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας στις κατηγορίες τους.
Να σημειωθή πως οι δύο προαναφερθέντες μαθητές, ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ και ΔΟΥΚΑΣ, εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια με τα οποία βραβεύτηκαν, κατέκτησαν και την πρόκρισι για το Περιφερειακό Σχολικό, (το οποίο πρόκειται να γίνη το μεταπροσεχές Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα) με πολλές ελπίδες για διάκρισι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1ος, Κύπελλο + Μετάλλιο
ΔΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 7ος
ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 8ος
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 9ος

Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10ος,
ΚΟΥΜΠΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 13ος
ΓΙΑΠΛΕΣ ΝΙΚΟΣ 15ος,
ΛΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 20η

Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 14ος,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 26ος,
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ 27ος
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 30ος

Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7 ος
ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 14ος,
ΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15ος,
ΑΝΑΓΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 20ος,

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, 1ος, Κύπελλο και Μετάλλιο
ΚΑΛΛΕΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 9ος
ΛΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 13ος

Πολύ καλή εμφάνισι πραγματοποίησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του σχολείου και στο Ομαδικό Νομαρχιακό Σχολικό (την Κυριακή), η οποία αποτελούμενη από τους:
1 ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2 ΚΑΛΛΕΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
3 ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΝΙΚΟΣ
4 ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
5 ΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6 ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ισοβάθμησε στην 5η – 6η θέσι της Γενικής Κατάταξης (μαζί με την β’ ομάδα του 1ου Δημοτικού με 5 βαθμούς) ανάμεσα σε 10 ομάδες Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά για την ωραία προσπάθειά τους! Η εφετινή αυτή εμφάνισί τους βάζει στέρεα θεμέλια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: