Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Διδάγματα από το άγνωστο Σύμπαν. (Συνεργασία Δημήτρη Κακάτσου). Sulla Sapienza dell' Universo (collaborazione di D. Kakatsos + 1 video)

Σε πρώτη φάσι ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, μας είχε στείλη το παρακάτω κείμενό του συνοδευόμενο από μια καταπληκτική παρουσίασι σε αρχείο power point .
Εκείνη η (άγνωστης πατρότητας) παρουσίασι (με αρχικό τίτλο «Ταξίδι στο Άπειρο και πίσω» / Trip to infinity and back) φτιαγμένη με έναν τρόπο που πραγματικά σε καθήλωνε με τις εκπληκτικές εικόνες της από τον μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο του Σύμπαντος, τελείωνε με ένα δίδαγμα:
«Η "Σοφία" σαν λουλούδι γένους θηλυκού που είναι, χρειάζεται πάντα πότισμα για να μην σταματήσει να μυρίζει. Συνήθως μυρίζει μόνο στον κηπουρό της».
Με αυτό το «επιμύθιο» διαλέγεται ο αγαπητός Δημήτρης στο σημείωμά του. Την εφαρμογή, επειδή δεν μπορούσαμε να την αναρτήσουμε στον blogger, την αντικαταστήσαμε (με την άδεια και του φίλου μας), με ένα άλλο βιντεάκι από το Youtube:

Psychedelic Trip To Infinity (Cosmic Journey)



"Η 'ΣΟΦΙΑ' ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ......"

......διαφορετικά,
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΑ, ΑΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ........

ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ., ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
....Αν χτυπήσουμε, όμως, την πόρτα Του, ΑΥΤΟΣ θα μας ανοίξει, γιατί όπως γράφει και ο Ματθ. 7, 8..."Ο αιτών ...θα λαμβάνει, και ο ζητών ...θα βρίσκει, και τω κρούοντι...θα ανοίξω".
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ θα αφουγκραστούμε τον ευωδιαστό, γλυκύτατο και ωραιότατο παράδεισο που ξεχειλίζει την ύπαρξή μας και αγγίζει την καρδιά μας
...οταν πλησιάζουμε πολύ κοντά Του...
Τότε μόνο, αν πλησιάσουμε σε μικροσκοπικές αποστάσεις,
...όπως δείχνει και το βίντεο..
θα πλημμυρίσει ο μικρόκοσμος μας με αστείρευτη χαρά και αγαλλίαση
....και θα είμαστε συνεχώς ερωτευμένοι με τη ζωη και τη χαρά του Θεού...

..Ενάντια σε κάθε είδους τρόικα, που θέλει να μας επιβάλλει τις απόψεις της.


Δημήτρης Κακάτσος

1 σχόλιο:

ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ είπε...

Σωστά μηνύματα παίρνουμε από αυτό το κειμενάκι...........Ολα πρέπει να τα ζυγίζουμε και να τα κάνουμε πιο ανάλαφρα, ειδικά αν πριν πεσουμε για ύπνο ματανοούμε για όλα τα αμαρτήματά μας που κάναμε κατά τη διάρκεια της ημέρας........