Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Δελτίο Τύπου για την Κοπή της Βασιλόπιττας 2011 (+ 17 Φωτογραφίες). "Abacco e Pezzi": Festa x inizio dell' anno 2011 (+ Foto)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μια όμορφη και ζεστή γιορτή υποδέχτηκαν επίσημα τον καινούριο χρόνο τα μέλη και οι φίλοι του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Κέντρου «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ».
Την Κυριακή 16/1/2011, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και οι μαθητές-μαθήτριες και οι αθλητές- αθλήτριες του Σκακιστικού Τμήματος και αρκετοί γονείς, συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY, όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.
Η γιορτή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιττας από τον ιερέα Ιωάννη Φαφούτη, ο οποίος ευχήθηκε στους παρόντες καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δραστηριοποίηση του Συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό. Στα πλαίσια ενός ανεπίσημου τουρνουά μεταξύ των μαθητών του Σκακιστικού Τμήματος για την καινούρια σεζόν, έγιναν τιμητικές απονομές διπλωμάτων στους αθλητές, Γιώργο Σοϊλεμέζη , Κωνσταντίνο Σοϊλεμέζη και Μιλτιάδη Μεταξά. Επίσης τιμητικά διπλώματα δόθηκαν και στους Βούλα Ζησίμου και Χρήστο Δεληγιάννη, επειδή διακρίθηκαν σε ανεπίσημο τουρνουά πινγκ πονγκ μεταξύ των συμμετεχόντων στο υπό κατασκευή Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο λειτουργεί δοκιμαστικά για εφέτος.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας. Οι βασιλόπιττες ήταν δύο. Μία για το Διοικητικό Συμβούλιο και μια για τα υπόλοιπα μέλη-φίλους του Συλλόγου. Οι τυχεροί ήταν τρεις. Το φλουρί της πίττας του ΔΣ, που αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο, το κέρδισε ο αναπληρωτής ταμίας του Συλλόγου κ. Ευρυβιάδης Κωνσταντινίδης. Τα δύο φλουριά της μεγάλης βασιλόπιττας των υπόλοιπων παρευρισκομένων, που αντιστοιχούσαν σε ένα MP4 και ένα MP3, τα κέρδισαν ο αθλητής-σκακιστής Χρήστος Δεληγιάννης και η μικρή μαθήτρια Δέσποινα Καραγεώργου αντίστοιχα.
Η γιορτή έκλεισε με ένα σύντομο αποχαιρετισμό του αντιπροέδρου κ. Δημητρίου Κακάτσου, πολλές ευχές για καλή χρονιά από όλους, εν αναμονή της επόμενης συγκέντρωσης, η οποία θα είναι ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
(Η ΓΓ Ζωή Κωνσταντινίδου)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.







Δεν υπάρχουν σχόλια: