Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) και ένα παράπονο.

Από μέλος της νεοσύστατης Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος λάβαμε το παρακάτω ενημερωτικό Δελτίο, το οποίο αφορά στην παράδοσι στον ΓΓ Αθλητισμού έγγραφης καταγγελίας κατά της διοίκησης της ΕΣΟ, την οποία οι εκπρόσωποι της ΕΣΣΚΕ εγκαλούν για παρατυπία και αυθαιρεσία.
Με ανησυχία ο
( περιθωριοποιημένος και κατασυκοφαντημένος) Σύλλογός μας παρακολουθεί τις πρωτοφανείς και ανώμαλες εξελίξεις κατά τα τελευταίο χρονικό διάστημα που οδήγησαν στην αποδιοργάνωσι και διάλυσι της ΤΕΣΣΑΣ, εξελίξεις που ως φαίνεται διαιωνίζουν ένα κλίμα γενικότερης διοικητικής δυσλειτουργίας στην περιοχή μας.











ΥΓ Σχόλιο: Χωρίς να υιοθετούμε τις καταγγελλόμενες από την ΕΣΣΚΕ «παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες του Δ.Σ. της ΕΣΟ», παραπέμπουμε στο πλήρες κείμενο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της εν λόγω νεοσύστατης Ένωσης. Αλλά επ’ ευκαιρία να καταθέσουμε κι εμείς την πικρία και την απορία μας προς τους διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας της ΕΣΣΚΕ, καθώς ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ του Νέου Παλαμήδη, ούτε ανάμεσα στα 25 τον αριθμό «Ελληνικά links» ούτε ανάμεσα στα 27 «Ελληνικά Blogs»?!

Δεν υπάρχουν σχόλια: