Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΤΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΣΕΡΑΝΤΟΜ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ . New Year with a Fischerandom and a Losing (alias Suicide) Chess Tournament

Festeggiando l' inizio del nuovo anno nel circolo: 2 mini tornei di "Vinciperdi" e Fiscerandom Chess.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια όμορφη και ζεστή γιορτή, το σκακιστικό τμήμα του συλλόγου μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του, καλωσορίζοντας το Νέο Έτος.
Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Μ. Ναού του Αγ. Δημητρίου Χαλκίδας, το Σάββατο 16/01 στις 11.30.
Την πίττα ευλόγησε ο Πατέρας Αθανάσιος, ο οποίος μίλησε με ζεστά λόγια στους παρευρισκόμενους και έδωσε τις ευχές του.
Πολλοί μαθητές-αθλητές του συλλόγου, ο αρχιπροπονητής μας κ. Ν. Σκαλκώτας, αρκετοί Γονείς και τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν το παρόν στην μικρή αυτή γιορτή.
Στις πίτες που κόπηκαν ( μία για το Δ.Σ και μία για τα παιδιά και τους Γονείς) τα φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα-βιβλία κέρδισαν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κακάτσος και οι μικροί αθλητές Δεληγιάννης Χρήστος και Κακάτσος Χρήστος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών κ. Παναγιώτης Γιαννούτσος με την σύζυγό του, ο κ. Θεόδωρος Μαρινέλλος, μέλος, και ο αθλητής κ. Ηρακλής Μπασούκος.
Μετά την κοπή της πίττας, ακολούθησαν 2 μίνι σκακιστικά τουρνουά ((«Αντισκάκι» και «Φισεράντομ») στα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό τα παιδιά στο σύνολό τους. Στο τουρνουά «αντισκάκι» νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής Κωνσταντίνος Καββαθάς. Το έπαθλο στον νικητή απένειμε ο αρχιπροπονητής του Συλλόγου, Νίκος Σκαλκώτας, Διεθνής Μέτρ και Πρώην Πρωταθλητής Ελλάδας. Στο τουρνουά Φισεράντομ εκκρεμεί ο τελικός.


Η Γ.Γ
Ζωή Κωνσταντινίδου
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.

Δεν υπάρχουν σχόλια: