Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η ψευδώνυμη «Πανδημία» της H1N1, ο καρκίνος του κέρδους και άλλες ιστορίες συνωμοσιολογίας. Η δήλωσι του Ζαμπίδη και η συνέντευξι της Rauni Kilde. ...

IL CANCRO MINACCIA PIU' LETALE DELL' INFLUENZA H1N1
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1
Είναι πεποίθησί μας ότι η ασθένεια με την εκλαϊκευμένη ονομασία καρκίνος, είναι ένα μείζον ζήτημα υγείας για όλες τις προηγμένες κοινωνίες της Δύσεως, και της δικής μας χώρας, και οτι με την υψηλότατη θνησιμότητα που ακόμα την χαρακτηρίζει, αυτή η νόσος θα μπορούσε πιο άξια από την ενσκήψασα εφετινή «γρίπη των χοίρων» να φέρει, τον χαρακτηρισμό της πανδημίας. Ποιος δεν έχει στο συγγενικό ή φιλικό του περιβάλλον έναν που να ασθένησε ή μάλλον έναν που να πέθανε από αυτήν την μάστιγα του 20ου , αλλά δυστυχώς – και παρ’ όλες τις βαρύγδουπες υποσχέσεις και εκτιμήσεις ειδικών και πολιτικών κατά τις δεκαετίες 1980 και 1990 για επικείμενη …εξάλειψι!- και του 21ου αιώνα;
Κι όμως ούτε η χώρα μας, ούτε κανένα άλλο κράτος από όσο γνωρίζουμε, δεν την αντιμετωπίζει αυτήν την «επάρατη» νόσο ως οιονεί πανδημία και δεν φαίνεται να δίνη την ίδια προσοχή την οποία όλες λίγο-πολύ οι κυβερνήσεις επέδειξαν εφέτος απέναντι στην «γουρουνογρίπη». Μια συνήθους επικινδυνότητας επιδημία γρίπης, την οποία έσπευσε ο Π.Ο.Υ. να βαφτίση Πανδημία και ο παγκοσμιοποιημένος Τύπος να την παρουσιάση περίπου όπως την μεσαιωνική πανούκλα.

UNA MAREA DI CAPITALI SULL' ALTARE DELLA PSEUDOPANDEMIA
ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Το κράτος μας είχε ήδη αρχίση να εκταμιεύει εκατομμύρια (πόσα αλήθεια ξοδεύθηκαν συνολικά;) από την περασμένη άνοιξι για να αντιμετωπίση την ανύπαρκτη πανδημία του μεταλλαγμένου (από την παγκόσμια επιστημονική διαβολοπαρέα της πολεμικής βιομηχανίας;) ιού της γρίπης H1N1, όταν εμείς λ.χ. παρακολουθούσαμε τον αγαπητότατο φίλο μας να λιώνει από την φοβερή ασθένεια και στα δημόσια νοσοκομεία στα οποία νοσηλευόταν, να μην υπάρχουν επαρκείς νοσοκόμες να τον περιθάλψουν καί αυτόν καί τους άλλους ασθενείς του θαλάμου του. Και μέχρι τώρα, πάνω από τρείς μήνες από την εκδημία του είναι βέβαιο ότι το ίδιο κράτος δεν έχει βρή λεφτά (αλήθεια με 55.000.000 ευρώ, πόσες νοσοκόμες θα μπορούσε να προσλάβη;) ούτε για να αντιμετωπίση την χρονίζουσα πανδημία της έλλειψης νοσοκόμων, ούτε βέβαια την αντίστοιχη πανδημία με το φακελάκι.
Το κράτος κήρυξε τον πόλεμο κατά του ανεμόμυλου της γρίπης και εν μέσω οικονομικής κρίσης ξόδεψε απίστευτα χρήματα δεξιά και αριστερά σε επιτροπές και συμβούλια, σε μαζικές αφισοκολλήσεις και αγορές τεράστιων ποσοτήτων απολυμαντικού και άλλου αναποτελεσματικού και μη απαραίτητου υλικού, στην λογική της καμπάνιας υπέρ του «δώστα όλα» στις Μεγάλες Φαρμακευτικές κ.ά. Δυνάμεις, οι οποίες θα μας σώσουν από τον θανάσιμο κίνδυνο και την καλπάζοντας ερχόμενη πανούκλα.
Μόνο τί έγινε στα σχολεία μας να κοιτάξη κανείς και να θαυμάση τα αντανακλαστικά του ελλαδικού κράτους, που με …ταχύτητα φωτός μας κόλλησαν τις μεγάλες αφίσες από τον Ιούνιο και αφού μας φλόμωσαν με ενημερωτικό έντυπο υλικό συγκεχυμένης πληροφόρησης (αλήθεια πόσο ξόδεψε το κράτος και για την συνολική διαφήμισι του ζητήματος «Γρίπη και εμβόλια» στα συνεξουσιάζοντα ΜΜΕ;) μόνο που δεν άρχισαν να παρακαλάνε τα παιδιά να δηλώνουν άρρωστα (από …κρυολόγημα!) για να δίνουν απλόχερα την εντολή να κλείνουν τμήματα τάξεων ή και ολόκληρα σχολεία.
Εν τω μεταξύ λειαίνεται το έδαφος για ολοκληρωτικές λύσεις που (θα επιχειρηθούν να υλοποιηθούν στο μέλλον και) ξεπερνούν και την οργουελιανή φαντασία. Ο (τέως) υπουργός λ.χ. υγείας προς το τέλος του καλοκαιριού δηλώνει ανερυθριάστως -και χωρίς κανείς από τους τεταρτοεξουσιαστές δημοσιογράφους να τον βάζει στην θέσι του- πως ήδη έχει παραγγείλη το κράτος 8.000.000 εμβόλια, γιατί θα κάνη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ (sic!!) εμβολιασμούς στους Έλληνες πολίτες!
Κάποιοι σαν εμένα θέλαμε από τότε να αρθρώσουμε την επ’ αυτού διαφωνία μας και να ενθαρρύνουμε τους εξουσιαστές μας (Υπουργούς, βουλευτές, τραπεζίτες, καναλάρχες, μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλογιατρούς, επιχειρηματίες του Φαρμακευτικού κλαδου κλπ, να εμβολιαστούν αυτοί πρώτοι και πάραυτα. Θα τους χαρίζαμε …και την δική μας δόσι , για νά ‘ναι αυτοί διπλά ήσυχοι πως θα σωθούν ως άνθρωποι αυτοί της εξουσίας από τον μπαμπούλα. Αλλά εμάς να μας αφήσουν ήσυχους στην …ανευθυνότητά μας.

Θα κλείσουμε τον σχολιασμό μας με ένα αληθινό στιγμιότυπο από την τηλεοπτική περιόδευσι του θέματος γρίπη και εμβολιο.
Σε προ δεκαημέρου επεισόδιο της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Ζούγκλα» είχαν κεντρικό θέμα συζήτησης το εμβόλιο της γρίπης Α H1N1.
Και ενώ κατά την διάρκεια της εκπομπής ο μεγαλογιατρός κ. Ανευλαβής είχε υποστηρίξη τον εμβολιασμό και το εμβόλιο με ιατρική επιχειρηματολογία, αλλά και με αήθεις εκφράσεις και προκλητικό λόγο (βγάζοντας μάλιστα τους διαφωνούντας στον εμβολιασμό συλλήβδην ηλιθίους) κατά το κλείσιμο ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο (εν είδει αποφώνησης) στον Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο συμπαθής παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick-Boxing, (ο και επονομαζόμενος Iron Mike), λίγο αμήχανος, αλλά χαμογελαστός δήλωσε:
- Είπα προηγουμένως ότι «Όχι, δεν πρόκειται να βάλω αυτό το πράμα μέσα μου». Να, σκέφτηκα ότι αν πάη καλά αυτό το μαγαζί με τα εμβόλια, του χρόνου ίσως έχουμε μια γρίπη των …πιγκουίνων!

SOLDI ALLE COMPANIE, VACCINI AGLI SCAFALI
ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
Αυτά σημειώναμε προ ημερών περιμένοντας την ευκαιρία να ξαναεκδηλωθούμε (μετά το εισαγωγικό μας post του Ιουνίου)
Από τον σημερινό τύπο διαβάσαμε ότι το Υπουργείο Υγείας διαπραγματεύεται με τους προμηθευτές του «πανδημικού» εμβολίου «προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία για τα εκατομμύρια των δόσεων που θα περισσέψουν. Στόχος είναι να δεχθούν οι εταιρείες να επιστρέψει η ελληνική κυβέρνηση το μεγαλύτερο μέρος των εμβολίων προκειμένου να μην κατασπαταληθούν αδίκως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. »
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αγορά 16.000.000 εμβολίων! Ερώτησι: Αν υποτεθή ότι υπήρξε πρόβλεψι για 10% απώλεια των συνολικών δόσεων για διάφορους λόγους. Το υπόλοιπο νούμερο 14.400.000 τι να σημαίνει;
α. Ότι αντιστοιχεί στο πραγματικό σύνολο των κατοίκων της χώρας; Δηλ. έχουμε έμμεση παραδοχή ότι οι αλλοδαποί είναι στην πραγματικότητα υπερδιπλάσιοι από ό,τι μας δηλώνουν οι κρατούντες;
β. Ότι είχαν πάρη απόφασι για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων;
γ. Ότι, αφού το εμβόλιο έχει ημερομηνία λήξεως τον Σεπτέμβριο 2010, θέλανε κάποιοι να διασπαθίσουν δημόσιο χρήμα χαριζόμενοι (με το αζημίωτο) στις εταιρίες;
δ. Τίποτα από τα προηγούμενα, κάποιοι είναι απλώς ανίκανοι και ακατάλληλοι για τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν;
ε. Όλα τα προηγούμενα ισχύουν;

Το δημοσίευμα πάντως μιλάει για κάποια περίεργη απόφασι λίγα μόλις 24ωρα προ των εκλογών για αγορά της β΄ παρτίδας (άλλων 8 εκατομμυρίων δόσεων, μετά τις πρώτες ) εμβολίων, και επίσης για σκληρό παζάρι της τωρινής ηγεσίας του Υπουργείου για για το πόσες δόσεις της συνολικής παραγγελίας των αντιγριπικών εμβολίων θα δεχθούν οι εταιρείες να επιστραφούν. …

Οργή και θλίψι μας διακατέχουν.
Αλλά αρκετά γράψαμε. Θα σταματήσουμε εδώ.
Επειδή δε η συνωμοσιακή μας φύσι μπορεί να μας κάνη να παραλογισθούμε, θα δώσουμε τον λόγο στην Dr Rauni Kilde, chief medical officer της Φινλανδίας, η οποία αποκαλύπτει (ίσως και με έναν τόνο υπερβολής) στο παρακάτω βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών (προσέξτε πάντως την αναφορά στην μαγιάτικη εν Ελλάδι σύνοδο μιας νεοεποχήτικης Λέσχης και την καλοπροαίρετη εισήγησι ενός γνωστού…"μποντυμπιλντερά" ονόματι Κίσσινγκερ για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού) και το ρόλο των εμβολίων:

Dressa Rauni Kilde per Vaccini e Teorie di Cospirazione
Η Rauni Kilde για Εμβόλια και Θεωρίες Συνωμοσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: