Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΦΥΤΩΡΙΟ. I primi scacchisti matricolati nel “Centro Atletico-Culturale Avax e Pessi”.

Έτοιμοι για την ανάβασι στον ...Σκακιστικό Όλυμπο!

Αναφερθήκαμε πρόσφατα στην νέα αρχή που σηματοδότησε η αναγνώρισι από την Ε.Σ.Ο. για το Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου μας, και την νέα εποχή που εγκαινιάζεται για το ελπιδοφόρο φυτώριο του Τμήματος.
Όμως νομίζουμε πως αξίζει μια ειδικότερη αναφορά σ’ αυτήν την ζωτική πλευρά του Συλλόγου μας, τα παιδιά μας που σάρωσαν σχεδόν τα πάντα στο σχολικό σκάκι (τουλάχιστον σ΄ επίπεδο Νομού) αυτά τα δύο χρόνια της ανεπίσημης λειτουργίας του αθλητικού αυτού τμήματος.
Από την εφετινή χρονιά, λοιπόν, οι μικροί μαθητές-πρωταθλητές στο Σχολικό Σκάκι, θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στο ανώτερο (με την αθλητική έννοια) επίπεδο, αυτό του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Σκακιού.
Ήδη αρκετά παιδιά του Συλλόγου έχουν κάνη εγγραφή στο αγωνιστικό τμήμα για την έκδοσι της επίσημης ταυτότητας αθλητού από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.
{Στην φωτο οι πρώτοι κατά σειράν εγγραφής –αρ. μητρώου- αθλητές του Συλλόγου μας }
Τα ονόματα των αθλητών που σε πρώτη φάσι αποτελούν το δυναμικό του Σκακιστικού Τμήματος του «Α.Ε. Κέντρου ‘ΑΒΑΞ και ΠΕΣΣΟΙ΄» είναι τα εξής:


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΚΑΤΣΟΣ Κωνσταντίνος
ΜΑΝΤΖΟΥΤΑΣ Ανδρέας
ΚΑΒΒΑΘΑΣ Κωνσταντίνος
ΜΕΤΑΞΑΣ Μιλτιάδης
ΣΦΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Αθανάσιος
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Χαράλαμπος-Ιωάννης
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος
ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ Μάριος
ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Γιάννης
ΑΛΕΞΙΟΥ Ιωάννης- Παναγιώτης
ΡΑΚΑΝΤΑΣ Ευάγγελος
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης
ΝΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Ζωή
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ευρυβιάδης
ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ Παναγιώτης-Αριστοτέλης
ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ Γεώργιος
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Νικόλαος
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ
ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Αικατερίνη
ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Νικόλαος

Για την ιστορία –ή μάλλον για την στατιστική πλευρά του πράγματος- πρώτος αθλητής κατά σειράν εγγραφής στην Ε.Σ.Ο. είναι ο Κωνσταντίνος Κακάτσος! (Ένα διπλό Κάππα. Μας αρέσει το γράμμα: είναι και στα αρχικά του Συλλόγου μας!).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙ:
1.Παρακαλούνται όλοι οι ανωτέρω αναφερόμενοι εγγεγραμμένοι αθλητές του Συλλόγου να περάσουν το Σάββατο από το Κέντρο για να παραλάβουν τις κάρτες τους.
2.Οι υπόλοιποι περυσινοί μαθητές, αλλά και όλοι οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στο Σκακιστικό μας τμήμα, καλούνται να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Οκτωβρίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου (22210-74558, 6976372967, 6936550215) και επιτόπου στις συγκεντρώσεις του Σαββάτου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγωνιστικό τομέα και γενικότερη πρόοδο σε όλα τα παιδιά, και απευθύνουμε επ’ ευκαιρία ένα ευχαριστώ στους γονείς τους που καί στηρίζουν τα ενδιαφέροντα των παιδιών τους καί εμάς μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.


Στην φωτο ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του Συλλόγου μας! (Ο μεγαλύτερος –για καιρό πιστεύω- θα είναι ο …υπογράφων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: