Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Annuncio sull’ Assemblea Generale dei membri del Circolo AVAX e PESSOI

Κατόπιν της μή συμπλήρωσης της από τον νόμο απαιτουμένης απαρτίας κατά την χθεσινή συνάντησι των μελών στον προκαθορισμένο τόπο, η Γενική (εκλογοαπολογιστική) Συνέλευσι θα επαναληφθή, όπως προβλεπόταν, την Κυριακή αμέσως μετά τις Εθνικές Εκλογές. Επιβάλλεται να δημοσιεύουμε αντί νεωτέρας, ολόκληρο το κείμενο της πρώτης σχετικής Ανακοίνωσης:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών του Συλλόγου «Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο ΑΒΑΞ και ΠΕΣΣΟΙ» ορίστηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.15 στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Μ. Ναού του Αγίου Δημητρίου.

ΘΕΜΑΤΑ: 1.Απολογισμός της απερχομένης Διοικήσεως.
2.Προτάσεις του κ. Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη για την απονομή του τίτλου Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας (και συζήτησις επι των προτάσεων)
3. Προτάσεις πλήρωσης τριμελών Επιτροπών (και συζήτηση επι των προτάσεων)...
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σημείωση: 1.Προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία η οικονομική τακτοποίηση των μελών.
2.Σε περίπτωση μή επίτευξης της από τον νόμο απαιτούμενης ΑΠΑΡΤΙΑΣ (ώρα αναμονής το ημίωρο) η Γενική Συνέλευση θα αναβληθή για την επόμενη διαθέσιμη Κυριακή (αμέσως μετά εκείνη των Εθνικών Εκλογών) δηλ. την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα
.
Χαλκίδα, 19.09.2009

Η Γενική Γραμματεύς

Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: