Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΑΛΚΙΔΑ, 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ. Α΄: Οι Μαζορέτες (Φωτογραφίες). Calcide, il 2ndo festival internazionale di bande. Giovani Bulgare.(Photos)

ΚΑΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΑ "ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2009"


Ανάμεσα στις εφετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων με την ονομασία «Ευρίπεια 2009» δεν ήταν μόνο το … «Τουρνουά Ακρόπολις», αλλά και άλλα γνήσια πολιτιστικά 'events'. Μεταξύ αυτών απολαύσαμε το 2ο Διεθνές φεστιβάλ Φιλαρμονικών. Διεξήχθη κατά το τριήμερο 4,5,6 Σεπτεμβρίου στην Παραλία, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ θαυμάσαμε και τις παρουσίες νεαρών κοριτσιών από την Βουλγαρία, οι οποίες σαν μαζορέτες συνόδεψαν την εμφάνισι της φιλαρμονικής της χώρας τους.

Η εκδήλωσι σημειωτέον παρουσιάστηκε στο χαλκιδικό –και όχι μόνο- κοινό, ως «αφιέρωμα στον Σκαλκώτα». Όμως, μια …λεπτομέρεια: Ο γιός του μεγάλου Έλληνα μουσουργού, ο φίλος και αρχιπροπονητής του Συλλόγου μας, ο Νίκος Σκαλκώτας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…

Ήταν όμως εκεί ο φίλος του Συλλόγου και του Ιστολογίου μας, Αλέκος Τζανέτος. Αυτός μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.

All photos by Alekos Tzanetos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: