Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Εξάσκησι στο ...ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ με τον Σ. Μαργέλλο. Una esibizione-esercizio di Tennistavolo Reverso. An exercise of Ping-Pong Reversed!

ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ... ΑΝΑΠΟΔΟ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ !!


Σε πρόσφατη ανάρτησή μας ( Σαβ 10 Ιαν. 09 ), σας ενημερώσαμε για τις επιτυχίες του Σπύρου Μαργέλλου με την ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Αγ.Νικολάου Κάτω Πατησίων, στους αγώνες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο περιθώριο των αγώνων αυτών, που διεξήχθησαν στην ενορία του Προφήτη Ηλία, ο Σπύρος έπαιξε μιά ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΣΚΗΣΗ προπόνησης, με τον Δημήτρη Μυλωνά ( χρυσό μετάλλιο στα Λύκεια ), που σας την προσφέρουμε με αυτό το βίντεο γιατι νομίζουμε ότι ΑΞΙΖΕΙ να την προσέξετε !



Τί δείχνει λοιπόν, το βίντεο;

Άν είστε προσεκτικοί, σίγουρα θα... μπερδευτήκατε, και μάλιστα άσχημα ! Γιατι... αυτό ΔΕΝ μοιάζει με πινγκ-πόνγκ, όπως το ξέρετε... Και όμως, ΕΙΝΑΙ πινγκ-πόνγκ, κανονικότατο !

Είναι μιά ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που παρουσίασαν οι Κινέζοι πρωταθλητές MA LIN και WANG LIQIN σε έναν αγώνα που έδωσαν πρόσφατα. Οι παίκτες, αφού έρχονται σε εξαιρετικά πλάγια θέση ως προς το φιλέ... τελικά αναγκάζονται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ και να παίζουν... ο καθένας τους στην περιοχή του άλλου ! Κι’ επειδή όταν έχεις μπροστά σου την περιοχή του άλλου, θα πρέπει να χτυπάς τη μπαλλιά σου ΕΚΕΙ, και όχι στην απέναντι περιοχή πιά, το πινγκ-πόνγκ καταλήγει να παίζεται... ανάποδα :
-- ΔΕΝ σημαδεύεις ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΕ, αλλα ΠΡΙΝ απο αυτό !
-- Επίσης, ο αντίπαλος πρέπει να χτυπήσει το μπαλλάκι ΠΡΟΤΟΥ αυτό σκάσει στην περιοχή μπροστά του!
Ώσπου, οι παίκτες ξανάρχονται σε πλάγια θέση, και... ξαναγυρίζουν στις κανονικές τους περιοχές, παίζοντας το «νορμάλ πινγκ-πόνγκ» πιά...



Περιττό να πούμε, ότι το βίντεο με την άσκηση επίδειξης αυτή των Κινέζων άφησε όλο τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Θεωρείται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να παίξει κανείς έτσι.

Δύσκολο για όλους, εκτός... απο τον Σπύρο όμως !
Ο οποίος, μελέτησε την κίνηση και τα χτυπήματα των Κινέζων, και.... κατάφερε να κάνει το ίδιο, μετά απο αρκετή προπόνηση !

Στο βίντεο του Σπύρου με τον Δημήτρη Μυλωνά λοιπόν, τους βλέπουμε να παίζουν αυτή την «άσκηση» των Κινέζων πρωταθλητών. Προσέξτε, ότι η περιοχή του Σπύρου είναι Η ΔΕΞΙΑ κανονικά !

Και... απολαύστε ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ πινγκ-πόνγκ, που σπάνια μπορείτε να συναντήσετε αλλού!

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: