Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Επιτυχίες του Π.Κ.Ν. Αγ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ο Σπ. Μαργέλλος. In attesa il settore Tennistavolo del nostro Circolo. Successi del nostro Alenatore

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ
ΣΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ
ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
,
ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ


Αναμνηστική φωτογραφία των νικητών, μέσα στην αίθουσα πινγκ-πονγκ του Πνευματικού Κέντρου Νεότητος Αγ. Νικολάου Αχαρνών. Απο αριστερα : Κων/νος Σταμάτης ( αργυρό, γυμνάσια ), π.Νικόλαος Δουληγέρης ( υπεύθυνος ιερέας του Πν.Κέντρου ), Σπύρος Μαργέλλος, Δημήτριος Μυλωνάς ( χρυσό, λύκεια ), Άλντο Γιοβάνης (αργυρό, δημοτικά).
----
Ο Σπύρος Μαργέλλος, όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει θα είναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του Τμήματος Πινγκ – Πόνγκ του συλλόγου μας, όταν αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Εξακολουθούμε να έχουμε το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ για το τμήμα, αφού οι συνεχείς προσπάθειες του Προέδρου δέν έφεραν μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Έτσι, σε συνδυασμό και με την τροποποίηση του Καταστατικού του συλλόγου που πρέπει να προηγηθεί, το τμήμα πινγκ-πόνγκ αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά ακόμα την έναρξη λειτουργίας του..

Στο μεταξύ, ο Σπύρος δέν μένει... άπρακτος ! Πέρα απο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ως αθλητής, έχει αναλάβει και την ευθύνη της λειτουργίας τμήματος πινγκ – πόνγκ στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητας της ενορίας του Αγ. Νικολάου Αχαρνών, στα Κάτω Πατήσια.

Μέσα στον Δεκέμβριο 2008 έγιναν οι καθιερωμένοι ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, για τα παιδιά των ενοριών όλης της Αθήνας. Εκεί, ο Σπύρος κατάφερε να κατεβάσει μιά πολυπληθή αποστολή απο 15 παιδιά Δημοτικού / Γυμνασίου, και δύο παιδιά Λυκείου, με τη συνοδεία γονέων κλπ.

Το αποτέλεσμα, ήταν ότι η Ενορία του Αγ. Νικολάου κατέκτησε 3 μετάλλια, ένα σε κάθε αγωνιστική κατηγορία :
__ ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, στα Λύκεια, με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΑ.
__ ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο στα Γυμνάσια, με τον ΚΩΝ/ΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗ,
__ ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο στα Δημοτικά, με τον ΑΛΝΤΟ ΓΙΟΒΑΝΗ.

Όλα τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα απο τους αγώνες, και αγωνίστηκαν με εξαιρετική πειθαρχία και ευπρέπεια. Ειδικά το τελευταίο αυτό, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Σπύρου στο Πνευματικό Κέντρο και του πνεύματος αυτοπειθαρχίας που ήδη έχει καταφέρει να εμπεδώσει στα παιδιά.

Ο ίδιος δέ ο Σπύρος, έγινε πόλος έλξης απο τους επικεφαλής των άλλων Ενοριών που διψούσαν να πληροφορηθούν απο αυτόν διάφορα «μυστικά» του αθλήματος.

Σημειώνουμε τέλος, ότι οι αγώνες αυτοί που γίνονται κάθε χρονιά, φέτος έγιναν πολύ νωρίς και ο Σπύρος έχει προλάβει να καλλιεργήσει το πινγκ-πόνγκ στην Ενορία μόνο για 2 μήνες, απο τον Σεπτέμβριο 2008. Παρά το ασφυκτικά μικρό χρονικό διάστημα όμως, τα αποτελέσματα που έφερε είναι εμφανή, και έχουν τη δική του «σφραγίδα»!

Ο σύλλογός μας του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του στην Ενορία, και ανυπομονούμε να τον δούμε να το επαναλαμβάνει εξίσου αποδοτικά και στη Χαλκίδα..

----

Υ.Γ.
Η ανάρτηση αυτή ήταν έτοιμη για δημοσίευση στο ιστολόγιό μας ήδη ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς όμως, προβλήματα υγείας μου στη διάρκεια των εορτών, την καθυστέρησαν μέχρι σήμερα. Συγνώμη Σπύρο !

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

1 σχόλιο:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Αλέξη, ΕΥΓΕ για την ανάρτησι και συγχαρητήρια στα παιδιά του Π. ΚΕΝΤΡΟΥ και στον Σπύρο για την επιτυχία!
Είναι συγκινητικό να βλέπω τον π. Νικόλαο Δουληγέρη πλάι στα παιδιά του Κέντρου και τις εποικοδομητικές δραστηριότητες για την Νεότητα.
Κάποτε
ήμασταν κι εμείς τα παιδιά του Πνευματικού Κέντρου Νεότητος του Αγ. Νικολάου – ο π. Νίκος κατηχητόπουλό μου!
Ό,τι καλό πήραμε, να το δώσουμε κι εμείς σήμερα με την σειρά μας.
Κι ακόμα καλύτερα!

Συν Θεώ…