Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΣΣΑΣ.ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΥΒΟΪΚΗ: 1,5-2,5 ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο. ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Risultati Circoli Scacchi locali x la Coppa Regionale.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΣΣΑΣ.
Αποτελέσματα Α΄ Γύρου. Ήττα για Ευβοϊκή.
Risultati di Circoli Scacchi locali nel Torneo per la Coppa Regionale.

Χθες, Κυριακή 25.01.2009, σε συνάντησι που έγινε για το Κύπελλο Συλλόγων της ΤΕΣΣΑΣ η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών έχασε από τον Σ.Ο. Β. Εύβοιας με 2,5-1,5.

[Στην φωτογραφία οι δύο πρώτες σκακιέρες της συνάντησης. Πρώτο πλάνο η …πλάτη του Μπαρμπή και ο Γιάννης Βασιλείου]

Ο αγώνας έγινε σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας και έλαβαν μέρος οι εξής παίκτες (με γαλάζιο χρώμα οι αθλητές της Ευβοϊκής) με τα εξής αποτελέσματα:
[Φωτο: Ευδιάθετος προς τον φακό ο αρχηγός της ομάδας και Πρόεδρος της Ευβοϊκής, Γιαννούτσος Παναγιώτης. Η νίκη του δεν έφτασε για θετικότερο αποτέλεσμα…]

Γιαννούτσος Παναγιώτης - Σκουρτανιώτης Γιώργος: 1-0
Μπαρμπής Θανάσης - Βασιλείου Γιάννης : 1-0
Παύλου Ιωακείμ - Ανέστης Γιάννης : 0-1
Πήττας Νίκος - Παύλου Αντώνης : 0,5 - 0,5

Οι άλλες συναντήσεις της διοργάνωσης την ίδια μέρα:

Ν.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΣΚ.ΑΚ.ΧΑΛΚΙΔΟΣ : 0 – 4
Σ.Ο ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Σ.Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ : 3 – 1
Σ.Ο ΙΤΕΑΣ - Ε.Σ ΑΜΦΙΣΣΑΣ : 1 – 3
Σ.Ο ΛΑΜΙΑΣ - Α.Σ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ : 2,5 – 1,5

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα του α΄ γύρου, προκρίθηκαν στους τέσσερις του Κυπέλλου της Τοπικής Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ανατολικής Στερεάς, ο Σ.Ο. Βόρειας Εύβοιας και η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος από την Εύβοια, και ο Σ. Ο. Λιβαδειάς από την Στερεά. Ο τέταρτος θα προκύψη από τον εμβόλιμο γύρο-αγώνα ανάμεσα σε Ε. Σ. Άμφισσας – Σ. Ο. Λαμίας.

Αντί άλλου σχολιασμού για το ατυχές αποτέλεσμα της ΕΕΣ, σημειώνουμε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Ευβοϊκής κ. Γιαννούτσος -στην κοπή της πίττας του Συλλόγου, την ίδια μέρα!- αναφέρθηκε έμμεσα στην αγωνιστική αποδυνάμωσι του ιστορικού Συλλόγου της Χαλκίδας, εκτιμώντας πως προέκυψε από «αποχώρηση κάποιων αθλητών που «βλέπουν» το άθλημα πιο επαγγελματικά» (δές δημοσίευμα στον σημερινό ηλεκτρονικό τύπο).


[Ευχαριστούμε την κα. Ελένη Δρακοπούλου της Ε.Ε.Σ. για τις φωτογραφίες].

7 σχόλια:

barbis είπε...

Χα χα μπράβο Αλέξανδρε πολύ ωραία η πλάτη μου:)

barbis είπε...

Aν μεγενθύνεις όμως τη δεύτερη φωτογραφία θα δεις την πλάτη του Βασιλείου και το πρόσωπο το δικό μου:)Είχα πάει και στην κοπή της πίτας της Ευβοϊκης,εσύ πως και δε φάνηκες?

barbis είπε...

Επίσης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι όπως σε παλιότερη ανάρτηση(τουρνουά ΡΙΟ) έτσι και σε αυτή όταν αναφέρεσαι σε εμένα γράφεις Μπαρμπής(π.χ φωτό1) και όχι Θανάσης Μπαρμπής που είναι πιο ευγενικό.Για παράδειγμα στη φωτό2 λες Παναγιώτης Γιαννούτσος και όχι Γιαννούτσος, ελπίζω να μην υπάρχει δόλος...

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Θανάση, χαίρε!
3.Κανένας δόλος. Μπορεί καμμιά φορά να με …τσαντίζεις, αλλά δεν κρατώ κακία. Άσε την σημειολογία και κανόνισε να τα πούμε σαν άνθρωποι – πρώτα, πριν τα πούμε ως σκακιστές.
2. Στην κοπή της πίτας της Ευβοϊκής, αν ήξερα ότι θα πήγαινες κι εσύ θα …ερχόμουνα! Πλάκα κάνω –δεν είχα λάβη, εγκαίρως, επίσημη πρόσκλησι.
1. Προτιμώ το πρόσωπό σου από την πλάτη σου.

barbis είπε...

Ελα να τα πούμε 7 Φεβρουαρίου που γίνονται οι εκλογές της ΤΕΣΣΑΣ στη Χαλκίδα.Το θέμα εξάλλου αφορά και εσένα αφού σύντομα θα είσαι μέλος της ΤΕΣΣΑΣ!Για λεπτομέρειες μπες το βράδυ στο blog μου.

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Θανάση,
όπως είδες, μπήκα –πρώτη φορά με πρόσκλησι- στο πολύ βελτιωμένο blog σου.
Η άλλη ακόμα πιο ευγενική πρόσκλησί σου να «τα πούμε 7 Φεβρουαρίου που γίνονται οι εκλογές της ΤΕΣΣΑΣ στη Χαλκίδα», με τιμά και με αιφνιδίασε ευχάριστα.
Είναι αλήθεια ότι με αφορά και εμένα –ανεξάρτητα αν θα είμαι «σύντομα μέλος της ΤΕΣΣΑΣ», αφού όπως διάβασα στην εγύκλιο που δημοσιεύεις «θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το σκάκι στην περιοχή» μας. Κι εγώ, έχω κάποια δραστηριοποίησι στο –έστω μόνο στο σχολικό και στο ερασιτεχνικό, μη αγωνιστικό- σκάκι τα τελευταία 7 χρόνια…

Βεβαίως, θα προτιμούσα να προσκληθώ, αν όχι από το …Προεδρείο της ΤΕΣΣΑΣ, τουλάχιστον από 1-2 ακόμη σκακιστικά σωματεία της. Όμως ακόμη φοβάμαι μήπως επικρατεί η σε βάρος μου άποψι/συκοφαντία –άξιος ο μισθός της;- που την δεχόταν ένα μικρό (θέλω να πιστεύω) ποσοστό, από το περσινό ΔΣ της ΕΣΟ- ότι είμαι, δηλαδή, ένας απατεώνας, ποινικά κολάσιμος ως επικίνδυνος επαγγελματίας …καλλιεργητής «ραπανιών».

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

@ barbis


ΥΓ Κι ενώ που λές, αγαπητέ Αθανάσιε, μπήκα –κι όχι ως συνήθως απρόσκλητος- στο Ιστολόγιό σου, και έκατσα και λίγο παραπάνω, δεν εύρισκα την πόρτα –εννοώ …τον σύνδεσμό μου- για να βγώ (._.)