Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! TRAFFIC RANKING FOR OUR BLOG: 27th place in Greece (Greek Chess sites). Il nostro BLOG in salita: 27 posto

Il nostro Blog "NEOSPALAMEDES" in una corsa di continua salita; al 27o (solito) posto tra i siti scacchistici greci, ma con nuovo primato di popolarità (x quantità di visitatori): i nuovi dati dalle pagini di ALEXA.COM.
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !


Ευχάριστα, γιορτινά νέα για το μπλόγκ μας και την επισκεψιμότητά του, απο τα στατιστικά της ALEXA όπως τα παρουσιάζει και επιμελείται το μπλόγκ http://kaloskalos.blogspot.com/ .

-- Αρχικά, κάναμε μιά «κοιλιά» μετά την τελευταία μας ανάρτηση για τα στατιστικά μας (http://neospalamedes.blogspot.com/2008/10/blog-post_14.html ), στην οποία βρεθήκαμε μέχρι και στην 35η θέση περίπου. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, ότι ΔΕΝ πέφταμε στα απόλυτα νούμερα επισκεψιμότητας! Δηλαδή μέναμε γύρω στη θέση 1.500.000 διεθνώς, και απλώς «ανέβαιναν» άλλα Ελληνικά σκακιστικά μπλόγκς, και έτσι βρεθήκαμε 35οι στη χώρα μας..

-- Στη συνέχεια όμως... το μπλόγκ μας τράβηξε μιά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, αποτέλεσμα της οποίας είναι η σημερινή μας επάνοδος στην 27η θέση στην Ελλάδα, με ΑΝΟΔΟ στην θέση 1.199.047 διεθνώς ( !! ) για το διάστημα 5 – 9 Δεκεμβρίου 2008.

----

Η στατιστική μας, όπως φαίνεται και στην εικόνα που συνοδεύει την ανάρτηση αυτή, κρύβει και ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, τέτοιες που μας χαροποιούν και δείχνουν πως το μέλλον του μπλόγκ μας διαγράφεται ευοίωνο και ελπιδοφόρο :

-- Αφενός, έχουμε ΑΝΟΔΟ με ρυθμό 4,32 %, που είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σε όλα τα γειτονικά μας μπλόγκς, που γενικά μένουν στάσιμα ! Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα ανέβουμε πιό πάνω απο την 27η θέση, σύντομα !

-- Αφετέρου, ξεπεράσαμε ξανά τη ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, που είχε εκτοξευτεί πολύ ψηλότερα απο εμάς, λόγω της διοργάνωσης εκ μέρους της Πανελλαδικών αγώνων παίδων, τον Οκτώβριο. Σήμερα τους ξεπερνάμε ΧΩΡΙΣ ακόμα να έχουμε κάνει κι’ εμείς ανάλογη διοργάνωση, ώστε να έχουμε προβολή.. Μάλιστα, η Σκακιστική Ακαδημία φαίνεται να βρίσκεται ΣΕ ΠΤΩΣΗ ( - 0.98 % ) οπότε αναμένεται η διαφορά μας ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ !

-- Σημαντικότατο είναι επίσης, ότι έχουμε αφήσει πίσω μας ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ σκακιστικών συλλόγων, όπως της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλα και το riochess !

----

Είναι φανερό λοιπόν, ότι με βάση τα στατιστικά αυτά ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Πρόεδρο του συλλόγου Αλέξανδρο Σοϊλεμέζη που επιμελείται το μπλόγκ μας, για τη δουλειά που έχει κάνει ως τώρα, και συνεχίζει να κάνει με αμείωτο κέφι και μεράκι για το σκάκι..

Για τον ίδιο λόγο ο σύλλογός μας οφείλει ένα ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους φίλους που μας έστειλαν συνεργασίες τους για το μπλόγκ μας, πλουτίζοντάς το με ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ τόσο απο τον χώρο του σκακιού, όσο και απο τον χώρο του Πολιτισμού.

Είναι αυτή ακριβώς η θερμή ανταπόκριση αυτών των φίλων, που δίνει φτερά τόσο στον Πρόεδρο όσο και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους του ΔΣ, για να συνεχίσουμε με τη μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα τη λειτουργία του συλλόγου..

Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες και αναγνώστες, και σας χειροκροτούμε με σεβασμό και βαθειά εκτίμηση!

Και ελπίζουμε πως η σχέση μας θα γίνεται όλο και πιό βαθειά και στενή, κάθε μήνα που περνάει..

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: