Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Οι Καφίρ Καλάς και η φιλοσκοπιανή καφρίλα!. Akronym FYROM or "FRYGOMACEDONIA" for our friends?

Οι "Καφίρ" Καλάς και η φιλοσκοπιανή καφρίλα
ΚΑΛΑΣ < ΕΛΛΑΣ;
Το ακρώνυμο FYROM και ένα λίγο ακραίο όνομα για όμορους ¨φίλους¨

Όσοι τυχόν φυρομιανοί (FYROM ακόμα, αλλά το μοναδικό σύνθετο που θα μπορούσα να προτείνω για να τελειώνουμε – μετά το "ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - είναι Φρυγομακεδονία) ή φυρόμυαλοι Ελλαδίτες («ΣλαβοΜακεδόνες» ή Μακεδονοκλάστες ή Ουρανιοτοξίτες) παρακολουθούσαν την χθεσινή εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα ¨Οι Πύλες του Ανεξήγητου¨, (αφιερωμένη στον Μ. Αλέξανδρο, στο πέρασμά του από την Ασία και τον μύθο της θεϊκής του καταγωγής) και άκουσαν τους Καλάς να ονομάζονται απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και, βεβαίως, Μακεδόνες, θα απογοητεύτηκαν οικτρά όταν η εκπομπή εμφάνισε τον δάσκαλο της φυλής των ίδιων των Καλάς να εξηγεί πως
κατάγονται τελικά από τους Έλληνες, όπως και το ίδιο το εθνικό όνομά τους «από το όνομα ΕΛΛΑΣ» φανερώνει!


Έτσι, αγαπητοί φίλοι, οι Φυρο-Σκοπιανοί μπορεί να μην αποδείχτηκε ότι έχουν αδελφές ψυχές και ομοφύλους στο Παμίρ και στο Τατζικιστάν, αλλά έχουν –όπως φαίνεται- στο Κολωνάκι και γενικά στο από καιρό αποδομούμενο Ελλαδιστάν.



Οι Καλάς (: Kalash ) ή και Καφίρ Καλάς (= Άπιστοι Καλάς, κατά τους γύρω μουσουλμάνικους λαούς) είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν (και μέρους του Αφγανιστάν), η οποία ομιλεί μια ιδιαίτερη (και δυστυχώς μόνο προφορική) γλώσσα. Οι Καλάς, με πληθυσμό 5.000 περίπου ψυχών, υποστηρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, και θεωρούν τη φυλή τους απόγονο στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λέγεται ότι έχουν γίνει και γενετικές έρευνες για να διαπιστωθεί η καταγωγή τους και ο βαθμός συγγένειάς τους με τους Έλληνες, αλλά και μια μόνο ματιά στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη γλώσσα και στα έθιμά τους είναι αρκετή για να ενισχύση την αληθοφάνεια των ισχυρισμών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: