Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Σκακιστικός Όμιλος Αμπελοκήπων: 1ο Χριστουγεννιάτικο Όπεν . 1st Christmas Open (FIDE RATING) by Ambelokipi Chess Club

Σκακιστικός Όμιλος Αμπελοκήπων: 1ο Χριστουγεννιάτικο Όπεν
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1st Christmas Open from Ambelokipi Chess Club


Είναι, πράγματι, άξια επαίνου η δραστηριοποίησι του Σκακιστικού Ομίλου Αμπελοκήπων στον χώρο του αγωνιστικού σκακιού. Τον παρακολουθούμε να αναλαμβάνει σε τακτική βάσι την διοργάνωσι ανοικτών τουρνουά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να δίνει διέξοδο σε πολλούς σκακιστές (μεσαίας συνήθως δυναμικότητος) της πρωτεύουσας που επιθυμούν να δοκιμάζουν συχνά τις δυνάμεις τους σε συνθήκες πραγματικού συναγωνισμού.
Ανάμεσα στα αλλεπάλληλα Open που χωρίς τυμπανοκρουσίες (και με μεγάλη αποδοχή) διοργανώνει ο δραστήριος αθηναϊκός αυτός σύλλογος, μεγάλης σημασίας (από ηθικής πλευράς) πρέπει να θεωρούνται τα τέσσερα (4!) μέχρι στιγμής “Memorial Open” προς τιμήν του «εθνάρχη» του ελληνικού σκακιού, αείμνηστου Τριαντάφυλλου Σιαπέρα.
Σήμερα δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου που για μια ακόμα φορά μας έκαναν την τιμή να μας αποστείλουν ενημερωτικά οι άνθρωποι του ΣΟΑ.
(ΣΗΜ. Από τους μετρημένους στα δάκτυλα σκακιστικούς συλλόγους που μας έχουν τιμήση και με σύνδεσμο).
Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σ’ αυτήν την εορταστική διοργάνωσι και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το 1ο αυτό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ «Open».


ΥΓ. Μόνο μια καλοπροαίρετη παρατήρησι: θεωρούμε σαφώς χαμηλό το ύψος των επάθλων.
Με το ιδιαίτερης σημασίας δεδομένο πως πρόκειται για τον εγκαινιασμό μιας εντελώς νέας (όπως υποδηλώνει ο τίτλος) διοργάνωσης, και μάλιστα σε περίοδο εορτών, μήπως θα έπρεπε να εξετάσουν επιτακτικότερα οι φίλοι του ΣΟΑ (και του συνδιοργανωτή Σ.Ο. «Θωμάς Γεωργίου») το ενδεχόμενο της αύξησης των χορηγουμένων επάθλων;




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008 αρχίζει το 1ο Χριστουγεννιάτικο Όπεν Αμπελοκήπων με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ. Το τουρνουά είναι ελβετικό 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 2 ώρες + 30’’ και διεξάγεται καθημερινά, πλην παραμονής και Πρωτοχρονιάς, από 26/12/2008 - 3/1/2009, στις 5.30 μ.μ., στο εντευκτήριο του ΣΟΑ, Μακρυνίτσας 12-14, πλησίον του σταθμού Μετρό "Αμπελόκηποι".
Χρηματικά έπαθλα 700€ θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές, στον 1ο βετεράνο άνω των 60, στην 1η γυναίκα και στον 1ο άνευ διεθνούς ΈΛΟ, ενώ στον 1ο έφηβο και στην 1η νεανίδα κάτω των 18, θα δοθούν σκακιστικά βιβλία.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 30€, ενώ για νέους και νέες έως 18 ετών και τα οικονομικώς εντάξει μέλη των διοργανωτών συλλόγων 15€.
Δηλώσεις συμμετοχής στην διαιτητή Ελένη Νικολαίδου, τηλ. 6972710786,
στον ΣΟ Αμπελοκήπων, τηλ. 210-6433584, στο email
isionieleni@gmail.com
Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή online στην ιστοσελίδα του ΣΟΑ:
http://www.skaki.net/ambelokipi.html

Ανώτατο όριο συμμετοχής: 80 άτομα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: