Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΣΚΑΛΩΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ PRIMA (E ULTIMA? ) SCONFITTA X LA NAZIONALE GRECA (UOMINI) A DRESDA

DRESDEN 2008, 9th ROUND; GREECE DIDN’T MAKE IT THIS TIME
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Αρνητική για τα ελληνικά χρώματα αποδείχθηκε η χθεσινή 9η αγωνιστική στην Δρέσδη.
Μια μέτρια εμφάνισι στους άνδρες που μας καλόμαθαν επι 8 γύρους σ’ αυτό το Ολυμπιακό Τουρνουά, ήταν αρκετό για να κατρακυλήση η Εθνική μας (αντρική) ομάδα από την 13η στην 29η θέσι της Βαθμολογίας. Μια θέσι (μείναμε στους 10 βαθμούς ισοβαθμώντας με άλλες 17 ομάδες) που δεν μας αξίζει και, φυσιολογικά, θα την βελτιώσουμε τους επόμενους τελευταίους γύρους.
Τα ίδια περίπου και με τις γυναίκες, όπου με την ήττα μας 2,5 – 1,5 (ισοπαλίες για Ντέμπο, Μπότσαρη και Φαχιρίδου – ήττα για Μακροπούλου) από την Λιθουανία, βρεθήκαμε στην 33η θέσι με τους 9 βαθμούς που είχαμε από τον προηγούμενο γύρο.

ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ;
Λέτε να ήταν σημαδιακό το χονδροειδές λάθος (που σωστά επεσήμανε ο φίλος Δημήτρης Π. σε σχόλιό του), που διαπράξαμε κατα την αναγραφή του ονόματος του αντιπάλου μας (Σλοβενία αντί για Σλοβακία) στην χθεσινή ανάρτησι;
Όπως και νά ‘χη, μάλλον βαρύ κι αχώνευτο είναι το σε βάρος μας 3-1, που ήρθε να προστεθή στην σειρά των θετικών αποτελεσμάτων . Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μειώση την λάμψι κατα την μέχρι χθές πολύ ικανοποιητική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο λεγόμενο Ανοικτό Ολυμπιακό Τουρνουά.
Ήταν η πρώτη (και ελπίζουμε η τελευταία) ήττα της ομάδος μας που δεν ευτύχησε να έχει στην καλύτερη ημέρα τα ατού μας (κυρίως τον Παπαϊωάννου).

Δήτε τα αποτελέσματα των ανδρών


και τις οι παρτίδες τους : Παπαϊωάννου ,
Κοτρωνιάς ,
Χαλκιάς,
Μαστροβασίλης


Τώρα πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωσι στους τελευταίους 2 γύρους. Οπωσδήποτε οι επόμενοι αντίπαλοί μας, Μαυροβούνιο, για τους άνδρες (ranking list 42 ) και ακόμα περισσότερο η Ουαλία (ranking list 77) για τις γυναίκες, είναι του χεριού μας.
Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: