Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 – 1 ! Splendid win for Anorthosis against Panathinaikos (3-1) and first place at group B of UEFA Champions League!!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 – 1 !
Εκπληκτική η Ανόρθωσι βρίσκεται στην α΄ θέσι του Ομίλου της!!

Splendid win for Anorthosis against Panathinaikos (3-1) and first place at group B of UEFA Champions League!!

Stupenda Vittoria del Anorthosis Famagusta FC contro Panathinaikos. La squadra ellenica-cipriota con la sua Vittoria storica ( prima vittoria cipriota della storia del Champions ) si trova (assieme con l’ Inter) al primo posto del gruppo B della : “liga dei Campioni” dell’ UEFA.

Μια πολύ μεγάλη βραδιά η αποψινή, ιστορική για τα αθλητικά δεδομένα, με μια πολύ μεγάλη νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, η οποία επικράτησε με σχετική άνεσι επι του δευτεραθλητή Ελλάδος, Παναθηναϊκού με τέρματα τρία έναντι ενός.
Μια εκπληκτική επιτυχία, ακόμη μεγαλύτερη από τον αποκλεισμό τού Ολυμπιακού, μια και αποτελεί την πρώτη νίκη κυπριακής ομάδος στην μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωσι του πάλαι ποτέ πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών, το λεγόμενο Champions League.
Μάλιστα μετά την ισοπαλία που παρεχώρησε η Ιντερ (παίζοντας εντός έδρας) στην Βέρντερ Βρέμης, η κυπριακή μας ομάδα έπιασε στην πρώτη θέσι του Ομίλου της την ομάδα του Μιλάνου! Ακολουθεί η Γερμανική και στην τέταρτη θέσι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.


01.10.08
Αισιοδοξία αλλά και σεμνότητα. Εορταστικό κλίμα αλλά
και
σοβαρότητα. Αυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που πρέπει να επικρατήσουν
στο ΓΣΠ
το βράδυ.

(Αυτό διαβάζουμε στον ιστοχώρο

της Ανόρθωσης μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές! )

Η χαρά μας, όπως και τότε με τον Ολυμπιακό, δεν είναι οπαδική. Είναι η ελληνική καρδιά μας που πάλλεται περισσότερο με την Ανόρθωσι. Με μια προσφυγική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα τής μαρτυρικής ΚΥΠΡΟΥ, που κι αυτή υποφέρει από την τουρκική εισβολή του ’74: ξεριζωμένοι νιώθουν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες του σωματείου που από το έτος 1911 ιδρυμένο, έχει την έδρα του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο


[32 χρόνια ήταν. Τώρα πάμε για 35...]


Εύγε ΑΝΟΡΘΩΣΙ !!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nice blog, tell me what you think about mine...

and something else...to arange the video from youtube to fit better into the page you have to go to the post ..where you put the code...and look for width and change it ...make it smaller a bit and then you save....if it's not enough you make it even smaller untill it fits...


i thought this should help

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

@ Dantem

Thanks for visiting my blog. U have a nice blog too!

I also thank you for your smart and friendly tip! (I ’ll try it later..)

antiproedros είπε...

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ
ΜΕ ΤΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ


...Εμένα πάντως, Αλέξανδρε, με συγκίνησαν περισσότερο οι Κύπριοι με τις Ελληνικές σημαίες! Αυτό είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της Ανόρθωσης. Δείχνει σε όλο τον κόσμο ένα γήπεδο πλημμυρισμένο απο Ελληνικές σημαίες και ξεφτιλίζειει τον οποιονδήποτε πλασσάρει αντίθετες θεωρίες, του τύπου ότι οι Κύπριοι προτιμούν την ανεξαρτησία απο την ένωση με την Ελλάδα, κλπ..

Συνιστώ στους αναγνώστες της ανάρτησής σου να κάνουν κλίκ στην εικόνα με τα σήματα των ομάδων του ομίλου που έχεις βάλει, για να δούν στη ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ το ...φόντο της κάρτας, που είναι η κερκίδα με τις Ελληνικές σημαίες.

Δέν ξέρω όμως άν αυτή η κάρτα είναι αυθεντική της UEFA, ή την πήρες απο site καμμμιάς Ελληνικής εφημερίδας. Μπορείς να μου το διευκρινίσεις αυτό;

Ιλίντ Νταρά είπε...

Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Αντιπρόεδρο για την παρατήρησή του. Ομολογώ πως δεν είχα προσέξει την «θάλασσα» αυτή από Ελληνικές σημαίες, μπορεί και να μην την πρόσεχα καν.

Τώρα θα ήθελα να αναφέρω και εγώ μια παρατήρησή μου σχετικά με το ίδιο το σήμα της Ανόρθωσης: Προσέξατε πως πάνω στο σήμα απεικονίζεται σχεδόν μια ελληνική σημαία; Οι πέντε μπλε και οι τέσσερεις άσπρες γραμμές δεν θυμίζουν το εθνικό σύμβολο του ελληνισμού;

Ιλίντ Νταρά είπε...

@ dantem

Very useful information; I will try it in my own blog.
Thank you very much.

If you want to see my blog cilck in my nickname.