Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ "Α.Ε.Κέντρο ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ"

Κανονικά διεξήχθη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών τού Συλλόγου μας, «Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο ‘ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ΄» προχθές, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.
Με την απαιτούμενη από τον νόμο απαρτία, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πορεία του Συλλόγου και την δραστηριότητά του κατά τη διάρκεια του προηγούμενου (πρώτου!) έτους.

Το σημαντικότερο όμως από τα ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ήταν η συζήτηση για τροποποίηση ή μή του Καταστατικού του Συλλόγου μας προκειμένου να εγγράψουμε τα αθλητικά μας τμήματα, Σκάκι και Επιτραπέζια Αντισφαίριση, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μετά τις εισηγήσεις τού Προέδρου και του Αντιπροέδρου ακολούθησε διάλογος επι των δύο διαφορετικών προτάσεων και ψηφοφορία. Αποτέλεσμα (κατά πλειοψηφίαν) ήταν η τελική έγκριση από το σύνολο των παρόντων μελών και η απόφαση για παροχή εξουσιοδότησης στον δικηγόρο του Συλλόγου, κ. Αλέξη Καραμάνο, να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου μας - καθ’ υπόδειξη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας- προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή και η ένταξη του Σκακιστικού μας τμήματος στη δύναμή της.

Ακολούθως έγινε προγραμματισμός για την τρέχουσα χρονιά και η Γενική Συνέλευση έληξε με ευχές για επιτυχή και δημιουργική συνέχεια.


Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: