Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ"

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε. ΣΚ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ
SERATA DI MUSICA E CORO DALL' "UNIONE DI SCACCHISTI D' AMFISSA"
Mε μια σημαντική και πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωσι θέλησε να κλείση την αγωνιστική χρονιά η Ένωσι Σκακιστών Άμφισσας. Την προηγούμενη Κυριακή , 8 Ιουνίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίσσης το πρόσφατα ιδρυθέν, αλλά δραστήριο Σωματείο της πόλης των Εσπερίων Λοκρών, διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μια ποιοτική μουσική βραδιά, πιστοποιώντας την στενή σχέσι τού μεγίστου πνευματικού αθλήματος του Σκακιού με τον πνευματικό Πολιτισμό και τις Τέχνες. Στο κυρίως «μενού» της βραδιάς, με μια δίωρη παράστασι η διακεκριμένη πανελληνίως (Βλ. http://chorusofnafpaktos.blogspot.com/2008/01/blog-post.html ) Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου (με συνοδεία πιάνου, κιθάρας, ακορντεόν και μπουζουκιού) ενθουσίασε το κοινό με πλούσιο πρόγραμμα από έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.
Άξιο συγχαρητηρίων το ακούραστο ζεύγος της ΕΣΚΑ, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και η (επιτυχής παρουσιάστρια της βραδιάς!) κα Ιωάννα Λαζογεώργου. Με τον ενθουσιασμό τους, αλλά και με το διαφαινόμενο κλίμα εμπιστοσύνης που τους περιβάλλει στην Φωκική πρωτεύουσα, μας αυξάνει ολοένα και περισσότερο τις προσδοκίες-βεβαιότητες για δημιουργική πορεία και συνεχείς διακρίσεις.
Μπορείτε να ’δήτε και λεπτομερές δελτίο τύπου: http://www.eskachess.gr/index.php/categoryblog/31-general/80-2008-06-10-16-57-27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: