Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" & ΤΗΝ "ΜΕΤΑΝΟΙΑ" (2 σημεία)

Επι τέλους, εμφανίσθηκε - με κάπως μεγαλύτερη του συνήθους καθυστέρησι – η δημοσίευσι της «ομολογίας» μου στον Σερβιτόρο http://www.servitoros.gr/news/view.php/18109/ . Όμως στο τελικό δημοσίευμα υπο τον ‘πιασάρικο’ μεν δημοσιογραφικά, αλλά υπερβολικό τίτλο: «"Πόλεμος" ανακοινώσεων σε σκακιστικούς συλλόγους της Εύβοιας» (άσε που αδικείται κατάφωρα η Σκ. Ακαδ. Χαλ. που ο καλός ιστοτόπος την συγκρίνει με έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ – βλ. επόμενη διαφωτιστική ανάρτησι- ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ σύλλογο σαν τον ημέτερο με το ακαταλαβίστικο ΄ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ΄) δεν συμπεριελήφθηκαν δύο σημεία. Το ένα είναι οι βαρύγδουποι τίτλοι μου. (Δεν χάνουμε και τίποτα! Τους έχουμε – Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;)
Το άλλο, όμως, είναι σημαντικό και επειδή θα ήθελα κάποιοι να απαντήσουν, το αποκαλύπτω για να μην παραπονούμαι (στον σχιζοφρενή εαυτό μου):

«Αγαπητέ Σερβιτόρε,
Μετά την εμπλοκή του ονόματός μου σε πρόσφατο δημοσίευμα που εμφανίστηκε την Πρωταπριλιά στον φιλόξενο Ιστοτόπο σου, παρακαλώ να δημοσιεύσης την συνημμένη σε αρχείο σχετική «απολογία» μου.
{ ... }

[(Προς ενημέρωσι και τα –δημοσιευμένα- ονόματα των παιδιών που είναι μαθητές μου και πήραν «δώδεκα (12) απο τις συνολικές δεκαοκτώ (18) θέσεις ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ». Για την ακρίβεια του πράγματος, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι μαθητές μου κι εγώ (που δεν μας επιτρέπεται να λέμε επίσημα ότι καλλιεργούμε το Σχολικό Σκάκι) εξασφαλίσαμε τις 17 από τις 23 συνολικές συμμετοχές (ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ) που, όπως φαίνεται, θα έχη το Ευβοϊκό Σχολικό Σκάκι στο εφετινό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ :
ΟΜΑΔΙΚΟ: (Σάββατο, 19.04.2008)
1. Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης (20ο ΔΗΜ.)
2. Γιώργος Σοϊλεμέζης «
3. Γιάννης Σφυρίδης «
4. Βαγγέλης Τζανέτος «
5. Έρση Χατζηλία «
ΑΤΟΜΙΚΟ: (Κυριακή, 20.04.2008)
Γ΄ Δημοτικού:
6. ΜΑΝΤΖΟΥΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (20ο ΔΗΜ.)
7. Γιώργος Σοϊλεμέζης
Δ΄Δημοτικού:
8. Έρση Χατζηλία
Ε΄ Δημοτικού:
9. ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (7ο ΔΗΜ.)
10. Γιάννης Σφυρίδης
ΣΤ΄ Δημοτικού:
11. ΣΕΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (20ο ΔΗΜ.)
12. Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης
13. Βαγγέλης Τζανέτος
Α΄ Γυμνασίου:
14. ΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (2ο ΓΥΜΝ.)
15. ΔΕΣΙΠΡΗ ΑΡΕΤΗ ως κορίτσι από την ΣΤ΄ Δημοτ. (1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ )
16. ΦΛΩΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ως κορίτσι από την Δ΄ Δημοτ. (7ο ΔΗΜ.)
Νήπια:
17. ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ Παναγιώτης - Αριστοτέλης (1ο ΝΗΠ.)]

Για να έχουν οι αναγνώστες σου ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ περι το ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους Σκακιστικούς Συλλόγους του Νομού μας (ή τους μεμονωμένους προπονητές) να μας παρουσιάσουν τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ (5-6) ονόματα των σχετιζομένων με αυτούς μαθητών τους.»

Και τέλος, μπορεί να είναι χρήσιμο –μεταξύ άλλων- και το περσινό δημοσίευμά σου : http://www.servitoros.gr/news/view.php/13402/

3 σχόλια:

admiral είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
admiral είπε...

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΩΣ ΟΙ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ") ΓΥΡΙΖΟΥΝ "BOOMERANG". ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ,"ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ", ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Σας ευχαριστώ για το γενναιόδωρο σχόλιο. (Άν και θα επιθυμούσα να αποφεύγουμε
υπερβολικούς χαρακτηρισμούς, όπως «συκοφάντες» και τα παρόμοια. Η όποια «αρνητική προπαγάνδα» διαπιστώνετε, θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα συνήθους καχυποψίας, κακής πληροφόρησης ή και άγνοιας). Πάντως, λόγια ενθαρρυντικά σαν τα δικά σας, μάς δίνουν δύναμι να συνεχίσουμε –όχι την όποια αντιπαράθεσι. Την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Και «χρεώνουν τον λογαριασμό μας μ’ ευθύνη».